Kind ster vrijheid armband door De Brusselse redacteur Artémi
search
  • Kind ster vrijheid armband door De Brusselse redacteur Artémi

De sterkindarmband van de vrijheid

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Wit parelmoerstuk, stervormige uitsparing

Variabele grootte

Kamerdiameter: 18 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Liberty kind ster armband: het kleine hoofd in de lucht

"Maar wat een hoofd in de lucht deze!" Altijd te vergeten zijn notebook, zijn ronde te krijgen ondertekend, zijn teddybeer .... Herkende je jezelf? Echoot deze beschrijving uw kind? Dan bezwijken voor de charme van de liberty star armband als een kind. Of hij nu stervormig is of niet, deze prachtige Liberty stof armband en zijn witte parelmoerster medaille zal zijn beste bondgenoot op een dagelijkse basis! Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past. In de lucht van de tijd, het is een modieuze armband die uw kleine wolf kan trots dragen in de speeltuin.

Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de kleine ster medaille van de kinderen ster vrijheid armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De Liberty medaille armband in witte parelmoer voor kinderen vanart'emi, een sprankelend juweel

Allereerst is Liberty een uiterst trendy stof. Deze Liberty ster kinderarmband is perfect voor je kinderen en zal hun avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. Vergeet niet dat alle creaties art'emi in heel Europa geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook dol zijn op alle Liberty armbanden uit onze kindercollectie.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in