Kind ster vrijheid armband door De Brusselse redacteur Artémi
  search
  • Kind ster vrijheid armband door De Brusselse redacteur Artémi

  De sterkindarmband van de vrijheid

  € 30,00

  Het stoflint van de vrijheid

  Wit parelmoerstuk, stervormige uitsparing

  Variabele grootte

  Kamerdiameter: 18 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Liberty kind ster armband: het kleine hoofd in de lucht

  "Maar wat een hoofd in de lucht deze!" Altijd te vergeten zijn notebook, zijn ronde te krijgen ondertekend, zijn teddybeer .... Herkende je jezelf? Echoot deze beschrijving uw kind? Dan bezwijken voor de charme van de liberty star armband als een kind. Of hij nu stervormig is of niet, deze prachtige Liberty stof armband en zijn witte parelmoerster medaille zal zijn beste bondgenoot op een dagelijkse basis! Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past. In de lucht van de tijd, het is een modieuze armband die uw kleine wolf kan trots dragen in de speeltuin.

  Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

  De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de kleine ster medaille van de kinderen ster vrijheid armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

  De Liberty medaille armband in witte parelmoer voor kinderen vanart'emi, een sprankelend juweel

  Allereerst is Liberty een uiterst trendy stof. Deze Liberty ster kinderarmband is perfect voor je kinderen en zal hun avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. Vergeet niet dat alle creaties art'emi in heel Europa geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze armband leuk vond, zul je ook dol zijn op alle Liberty armbanden uit onze kindercollectie.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544815162923
  EAN-13
  5432097265553

  Misschien vind je dit ook interessant