De kindarmband van de Vrede van de vrijheid
search
  • De kindarmband van de Vrede van de vrijheid

De vrijheidsvredesarmband van het kind

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Het stuk van de vrede in parelmoer

Variabele grootte

Kamerdiameter: 13 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Liberty Peace kinderarmband: de kleine optimist

Het is bekend, kinderen zijn kleine stukjes in de trein met te veel energie. Altijd in beweging, vraagt men zich soms af uit welke bodemloze goed ze hun energie putten. Als u wilt uw kleintjes te kalmeren en eindelijk vrede hebben, probeer dan de vrijheid Vrede kind armband. Het Peace-teken staat synoniem voor rust en rust. Je weet maar nooit, het kan een magisch effect hebben op je kind. Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elke kleine wolf past.

Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de kleine "vrede" medaille van de Liberty Peace kinderarmband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De Liberty armband en Peace medaille in parelmoer voor kinderen vanart'emi, een rustgevend juweel

Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze armband zal perfect zijn voor uw kinderen en zal hun avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look, en de "vrede" ornament brengt zachtheid. Vergeet niet dat alle creaties art'emi in heel Europa geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle vrijheidsarmbanden uit onze kindercollectie leuk vinden.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in