Kindergitaar vrijheidsarmband van de Brusselse ontwerper Artémi
  search
  • Kindergitaar vrijheidsarmband van de Brusselse ontwerper Artémi

  De vrijheidsgitaarband van kinderen

  € 30,00

  Het stoflint van de vrijheid

  Gitaarvormige hanger

  Wit parelmoerhangermateriaal

  Variabele grootte

  Grootte van hanger: 25 mm x 12 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Kindergitaar vrijheid armband: de kleine muzikant

  Leo, je stoppen met zoveel lawaai te maken alstublieft! "Maar ik maak muziek moeder!" Niet zeker of hij een groot muzikant of zanger op een dag, je denkt dat het allemaal naar beneden. Het is meer een chaotische tintamarre dan een zoete melodie.... We hebben dit soort situaties allemaal al eerder meegemaakt. Maar als u wilt uw ontluikende rocker te behagen, geef hem de kinderen gitaar vrijheid armband, die hem zal herinneren aan zijn passie voor muziek. Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat bij de pols past. In harmonie met de tijd, het is een modieuze armband die je kleintje trots kan dragen in de speeltuin.

  Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

  De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de gitaar hanger van de kinderen ster vrijheid armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

  De armband in vrijheid hanggitaar in witte parelmoer voor kinderen vanart'emi, een juweel dat zwaar stuurt!

  Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze vrijheid gitaar armband past perfect bij uw kinderen en zal hun avonturen te weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. De gitaar hanger geeft het ook een rock en moderne stijl. Vergeet niet dat alle art'emi creaties wereldwijd geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle vrijheidsarmbanden uit onze kindercollectie leuk vinden.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548676057978
  EAN-13
  5461489654101

  Misschien vind je dit ook interessant