Kindergitaar vrijheidsarmband van de Brusselse ontwerper Artémi
search
  • Kindergitaar vrijheidsarmband van de Brusselse ontwerper Artémi

De vrijheidsgitaarband van kinderen

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Gitaarvormige hanger

Wit parelmoerhangermateriaal

Variabele grootte

Grootte van hanger: 25 mm x 12 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Kindergitaar vrijheid armband: de kleine muzikant

Leo, je stoppen met zoveel lawaai te maken alstublieft! "Maar ik maak muziek moeder!" Niet zeker of hij een groot muzikant of zanger op een dag, je denkt dat het allemaal naar beneden. Het is meer een chaotische tintamarre dan een zoete melodie.... We hebben dit soort situaties allemaal al eerder meegemaakt. Maar als u wilt uw ontluikende rocker te behagen, geef hem de kinderen gitaar vrijheid armband, die hem zal herinneren aan zijn passie voor muziek. Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat bij de pols past. In harmonie met de tijd, het is een modieuze armband die je kleintje trots kan dragen in de speeltuin.

Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de gitaar hanger van de kinderen ster vrijheid armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De armband in vrijheid hanggitaar in witte parelmoer voor kinderen vanart'emi, een juweel dat zwaar stuurt!

Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze vrijheid gitaar armband past perfect bij uw kinderen en zal hun avonturen te weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. De gitaar hanger geeft het ook een rock en moderne stijl. Vergeet niet dat alle art'emi creaties wereldwijd geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle vrijheidsarmbanden uit onze kindercollectie leuk vinden.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in