Liberty palm armband kind door De Brusselse ontwerper Artémi
search
  • Liberty palm armband kind door De Brusselse ontwerper Artémi

De palmbandkind van de vrijheid

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Palmvormige hanger

Variabele grootte

Kwestie van de hanger is in parelmoer

Grootte van hanger: 18 mm x 18 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Liberty Palm Armband Kind: De kleine avonturier

Met een nieuwsgierig en onverschrokken temperament is je kind gefascineerd door alles om hem heen. Deze Liberty palm armband zal echo van de toekomstige reizen en verkenningen waarvan het zal de hoofdpersoon. In navolging van zijn openheid voor de wereld en andere culturen, het is een juweel dat alleen kan hem tevreden! Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past. In de lucht van de tijd, het is een modieuze armband die uw kleine wolf kan trots dragen in de speeltuin. Val voor deze sublieme kleine armband in Liberty om je kleine schatjes te verwennen.

Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, is de kleine palmhanger van de handpalmband van de kinderen gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De Liberty palm hangarmband voor kinderen vanart'emi, een juweel met vakantielucht

Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze armband zal perfect zijn voor uw kinderen en zal hun avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. Vergeet niet dat alle creaties art'emi aan iedereen geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook dol zijn op alle Liberty armbanden uit onze kindercollectie.

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in