Liberty palm armband kind door De Brusselse ontwerper Artémi
  search
  • Liberty palm armband kind door De Brusselse ontwerper Artémi

  De palmbandkind van de vrijheid

  € 30,00

  Het stoflint van de vrijheid

  Palmvormige hanger

  Variabele grootte

  Kwestie van de hanger is in parelmoer

  Grootte van hanger: 18 mm x 18 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Liberty Palm Armband Kind: De kleine avonturier

  Met een nieuwsgierig en onverschrokken temperament is je kind gefascineerd door alles om hem heen. Deze Liberty palm armband zal echo van de toekomstige reizen en verkenningen waarvan het zal de hoofdpersoon. In navolging van zijn openheid voor de wereld en andere culturen, het is een juweel dat alleen kan hem tevreden! Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past. In de lucht van de tijd, het is een modieuze armband die uw kleine wolf kan trots dragen in de speeltuin. Val voor deze sublieme kleine armband in Liberty om je kleine schatjes te verwennen.

  Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

  De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, is de kleine palmhanger van de handpalmband van de kinderen gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

  De Liberty palm hangarmband voor kinderen vanart'emi, een juweel met vakantielucht

  Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze armband zal perfect zijn voor uw kinderen en zal hun avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. Vergeet niet dat alle creaties art'emi aan iedereen geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze armband leuk vond, zul je ook dol zijn op alle Liberty armbanden uit onze kindercollectie.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543109510082
  EAN-13
  5482394816095

  Misschien vind je dit ook interessant