"Roze vrijheid vrede" armband
search
  • "Roze vrijheid vrede" armband

De roze armband van de vrijheidsvrede van kinderen

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Vrede in roze parelmoer

Variabele grootte

Vredesdiameter: 10 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrijheid vrede armband "roze" kind: de laatste kleine van de familie

Het is bekend, kinderen zijn kleinegrote bal van energie, dat we niet altijd weten waar het zo. Altijd in beweging, ze putten ons uit en dat is een feit! Als u wilt uw kleintjes te kalmeren en eindelijk vrede hebben, probeer dan de vrede moeder-van-parel armband "roze" voor kinderen. Het vredesteken is synoniem met rust en stilte. Je weet maar nooit, het kan een magisch effect hebben op je kind. Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past.

Brusselse sieraden art'emi en maken uitzonderlijke sieraden

De Art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste en grappigste avonturen, de kleine "vrede" medaille van de kinderen vrijheid armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De vrijheidsarmband en de vredesmedaille in parelmoer voor kinderen vanart'emi, een rustgevend juweel

Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze armband zal perfect zijn voor uw kinderen en zal hun gekke avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look, en de "vrede" ornament brengt zachtheid. Vergeet niet dat alle Artemi creaties in heel Europa geleverd kunnen worden. Daarnaast komt het pakket met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle vrijheidsarmbanden uit onze kindercollectie leuk vinden.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in