De zilveren kuikenketting van het kind
search
  • De zilveren kuikenketting van het kind
  • De zilveren kuikenketting van het kind

De zilveren kuikenketting van het kind

€ 60,00

Massief zilver 925

925 massief zilveren kuikenvormige hanger

Kettinglengte: 41 cm

Afmeting hanger: 2,2 cm x 1,5 cm

Gewicht: 4.9g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Kraag kuiken zilveren kind - een ketting vol tederheid

De chick ketting zilveren kind is het juweel van de kleintjes! Is het niet helemaal krakend en te schattig? Zelfs de groten zijn er dol op, dat wil zeggen! Het is een schattig kinderjuweel en gemakkelijk te dragen. Het is dun, licht en discreet. Deze delicate zilveren ketting bestaat uit een ketting van fijn zilvergaas en een schattig kuikentje als hanger. Alles in solide geld alstublieft! Inderdaad, zelfs de karabijnhaak clasr is gemaakt van zilver. Zeer gemakkelijk te dragen, het zal vullen met vreugde onze kleine stukjes kool, die zal genieten.

Art'emi onthult ook een grote collectie kostuums en originele sieraden voor kinderen! Je vindt verschillende personages, objecten in zilveren mesh kettingen. Dus neem een kijkje in de sieradencollectie van de kinderketting. Vind alle stijlen van sieraden: boheems, etnisch, klassiek, tijdloos, rock! Bovendien is het een ideaal cadeau om aan te bieden.

Heb je zilveren sieraden gekraakt? Denkt mam aan het juweel dat ze zich ook kan veroorloven? Vergeet jezelf dus niet en kijk naar de collectie sieraden voor vrouwen. Sieraden in zilver, goud of set met edelstenen, wachten op u. Tot slot, geen jaloezie en papa kan ook kijken naar de sieraden van de mannen op de site! Zilveren sieraden voor het hele gezin!

Bovendien, voor een gemengde familie sieraden, durf het gastronomische karakter voor kinderen, voor vrouwen en voor mannen. Maak van deze gourmet uw tijdloze familiejuweel dat u voor altijd zult bewaren.

Wanneer art'emi het geld ontmoet

De creaties art'emi zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en edelmetalen. De chick ketting zilveren kind is gemaakt van zilver 925, (ook wel sterling zilver genoemd). Het bevat ten minste 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is een materiaal dat bekend staat als zeer kneedbaar. Dit mengsel van zilver en koper geeft de kracht die nodig is om deze ketting voor kinderen te maken. Bovendien dragen alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

De sieraden art'emi verzint een specifieke verpakking voor kindersieraden. verrassen!

Tot slot ontwikkelt art'emi sieraden in verschillende materialen, in katoen met kleurrijke en stralende koorden. In vermeil (18-karaats geelgoud verguld), voor een gouden look deze zomer. In edelstenen voor sieraden set met glans! Adopteer je zilveren, gouden of kleurrijke look met art'emi.

Wilt u een kind een perfect juweel aanbieden? Op zoek naar ideale cadeau-ideeën? art'emi de oplossing heeft, lees dan ons artikel over kindergraveercadeaus!

Het kraagkuiken zilveren kind, een concentraat van zoetheid

Deze ketting eert onze peuters. Het is een ketting voor kinderen in hun imago, zacht als het kuiken, en net zo schattig en kostbaar! In een paar woorden, alles wat ze vertegenwoordigen en in onze ogen zijn! Daarnaast herinneren wij u eraan dat u alle creaties art'emi in heel Europa gratis kunt laten bezorgen. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Bezwijk ook voor de onweerstaanbare charme van onze prachtige aanpasbarekettingen als kind. U vindt er wonderen van sieraden voor kinderen met kettingen opknoping van paard, vliegtuig of boot. Bovendien is dit gegraveerde ketting, dus wees uniek met de aanpassing van kindersieraden.

Voor meer gegraveerde sieraden zijn zilveren armbanden, zilveren hangers en zilveren accessoires beschikbaar.

Trend van het moment: gekostumeerde kleurrijke sieraden! Ideaal voor jonge kinderen. Zo durven de Liberty armbanden met een gekleurd katoenen koord met verschillende patronen. En voor meer kleur, denk ook aan de gekleurde kralen. De halfedelstenen van artemi zijn pure wonderen, tussen turkoois, koraal, parelmoer, je geluk is hier. Daarnaast kun je een versiering maken met je moeder! Vrijheid is ook voor vrouwen.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in