Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Op zoek naar een sieraad om cadeau te geven? Woont u in Marche-en-Famenne en bent u bij alle juwelierszaken in de buurt geweest, zonder resultaat? Stop met zoeken en blijf thuis. Ja, de Art'emi online juwelenwinkel staat vol met juwelenmodellen en accessoires die gewoon op u wachten! Juwelierszaak van Marche-en-Famenne: ontdek de creaties van Art'emi.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Bijouterie Marche-en-Famenne: gepersonaliseerde creaties voor iedereen

Juwelen zijn een van de meest voorkomende geschenken, misschien zelfs te klassiek... 

Val op met een sieraad gegraveerd met een persoonlijk woord of een belangrijke datum. Op de website van juwelier Art'emi - Marche-en-Famenne vindt u de verschillende mogelijkheden van gepersonaliseerde juwelen voor vrouwen en mannen.

Ten slotte zijn de personalisatie en de levering van onze creaties gratis en zonder bijkomende kosten! 

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Creaties voor mannen, vrouwen en kinderen

Het merk Art'emi werd opgericht door een Belgische ontwerpster die een gevarieerde selectie van gepersonaliseerde juwelen en kwaliteitsaccessoires voor het hele gezin wilde aanbieden.

Om aan te sluiten bij het beeld van de hedendaagse vrouw heeft Art'emi een collectie elegante en moderne ringen, armbanden, kettingen en oorbellen van edele materialen in 925 zilver of hoogwaardig goud gecreëerd. 

Daarom kunnen deze juwelen vergezeld gaan van halfedelstenen, natuurlijk parelmoer of leer. En niet te vergeten verfijnde accessoires zoals op maat te maken damesarmbanden, pinbroches en hartensleutelhangers. Art'emi juweliers hebben ook aan mannen gedacht!

Tegenwoordig kopen mannen in groten getale juwelen. Daardoor zijn ze een belangrijk onderdeel van de juwelenindustrie geworden. 

Daarom laat Art'emi hen niet in de kou staan en biedt zij een selectie sieraden en accessoires in zilver of goud, net zo groot als voor vrouwen, zoals armbanden, halskettingen, curb chains en de onvermijdelijke manchetknoop, maar ook accessoires die onmisbaar zijn in het dagelijks leven, zoals een gegraveerde geldclip of een sleutelhanger, evenals een paar Richard collar stays.

En om ervoor te zorgen dat geen enkel lid van de familie wordt vergeten, is er een collectie kinderarmbanden, jongens- of meisjesarmbanden en kinderkettingen beschikbaar voor de jongste leden van de familie !

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u