Bouton de manchette Bruxelles

                              Gratis graveren

Wilt u uzelf trakteren op een op maat gemaakt en uniek juweel of accessoire? Misschien wil je het aan een geliefde cadeau doen? De online Art'emi juwelierszaak - juwelen gevestigd in Brussel - zal u gemakkelijk verrassen, waar u ook bent in België. Bijouterie Malmedy: levering is gratis, dus doe jezelf een plezier en aarzel niet om te bestellen.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Art'emi, de ambachtelijke juwelier in Malmedy voor al uw sieraden geschenken

Bent u op zoek naar een sieraad voor dames, heren of zelfs kinderen? Uw ambachtelijke juwelier in Malmedy heeft wat u nodig heeft. Van de zilveren ring tot de chique hanger tot de verstelbare katoenen armbanden en sleutelhangers, u vindt het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Van hedendaagse sieraden tot fijnere sieraden, alle creaties van uw juwelier worden handgemaakt volgens een ambachtelijk proces. Bezorgd om sieraden van onberispelijke kwaliteit aan te bieden, komen alle edelmetalen en halfedelstenen dieArt'emi samenstellen uit Europa.

Ontdek onze andere juwelen

Uw juwelierszaak in Malmedy: alles om vrouwen tevreden te stellen

Vrouwen zullen hun geluk vinden met een breed scala aan sieradenkeuzes online. Van de 925 zilveren ring tot kettingen of gourmetts, de Belgische ontwerpster Artémi biedt u haar beste producten om u tevreden te stellen. We weten hoe belangrijk mooie sieraden en accessoires zijn om je outfit van de dag compleet te maken.

Daarom bieden we, om een bepaalde harmonie in de kleuren te behouden, een breed scala aan tinten, universele stukken voor u, de meest discrete en meer kleurrijke of uitgebreide stukken voor u, de meest excentrieke.

Ook voor jullie mannen

Sieraden Art'emi is ook creaties voor mannen. Sieraden zijn niet alleen voor vrouwen: veel mannen vullen hun outfits ook graag aan met unieke accessoires. Gourmetts, ringen, aanpasbare kettingen, gepersonaliseerde vierkante manchetknop of een gepersonaliseerde zilveren cash clip... Bij Art'emi vindt u zeker wat u nodig heeft. Onze items zijn aanpasbaar, dus wacht niet langer en kom en ontdek ons brede assortiment.

Ontdek sieradenpersonalisatie met uw ambachtelijke juwelier in Malmedy

Ben je op zoek naar een origineel geschenk dat de geest markeert van de persoon aan wie je het wilt aanbieden? Artémi biedt u zijn sieraden en accessoires personalisatie service. Innovatief op het gebied van graveren, biedt de ontwerper u aan om te graveren wat u wilt in haar collectie aanpasbare sieraden. Transformeer zijn creaties in unieke stukken die op jou lijken. Welk type gravering u ook wenst, de knowhow en nauwgezetheid van uw juwelier zullen u niet teleurstellen. Heb je een sieraad of accessoire dat je wilt aanpassen? Artémi verzorgt ook specifieke verzoeken. Of het nu gaat om goud, zilver of vermeil, neem contact op met uw juwelier via het contactformulier op deze pagina om uw project te delen.

Gratis gravure en levering in heel België

Alles wat je nodig hebt hier, in je online Malmedy juwelierszaak

Eindelijk een ruime keuze aan gepersonaliseerde zilveren gourmette vrouw en gourmette naam gepersonaliseerd geld man tegen prijzen die breed toegankelijk zijn voor alle budgetten. 

Wacht niet langer met het aanbieden, waarom niet een gepersonaliseerde zilveren militaire plaat voor mannen of een gepersonaliseerde zilveren medaille ketting man met een gepersonaliseerde gravure.

Hier zijn enkele goede suggesties als je geen inspiratie hebt voor verjaardagsfeestjes, vaderdag- of valentijnsdagcadeaus.

Bouton de manchette Bruxelles

Laat de creaties van uw ambachtelijke juwelier bij u bezorgen in Malmedy, waar u ook bent

Bent u gevallen voor een van de stukken in de collectie van uw juwelier? Het maakt niet uit waar u uw nieuwe juweeltje wilt laten bezorgen, u krijgt gratis verzending. Twijfelt u over de mogelijkheid van levering in uw gemeente? Ontdek een overzicht van de gemeenten waar levering mogelijk is rond Malmedy:

- Jalhay

- Stavelot

- Waimes

- Amblève

- Sint-Vith

Ook van Cligneval tot Hédomont, van Falize tot Boussire of Mont, onze levering is gratis in heel België en in de hele Europese Unie. Laat je verleiden door één van de creaties op de e-shop van je juwelierszaak in Malmedy en ontvang deze direct thuis!

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u