Sieraden kunnen onze ware schoonheid onthullen, dankzij het ontwerp en de vorm. Met een roségouden ketting ziet je teint er helderder uit. Met hangende oorbellen lijkt je gezicht langer. Een dunne ring onthult de delicatesse van je vingers. Elk juweel kan je op vele manieren sublimeren, maar wees voorzichtig om het correct af te stemmen op je wensen. Art'emi, ambachtelijke juwelen in België, biedt een groot aantal juwelen en modeaccessoires. Met verschillende stijlen onthullen ze je ware schoonheid. Om u te laten profiteren van haar ontwerpen, biedt de Belgische ontwerpster Artémi Vasilakis u de levering van haar juwelierszaak in Saint-Nicolas aan. Laat u verleiden door een prachtig ambachtelijk juweel, om uzelf aan te bieden of om zonder matiging aan te bieden.

Art'emi sieraden: de passie voor mooie creaties

Al meer dan twintig jaar ontwerpt Artemis Vasilakis met plezier sieraden en accessoires voor jong en oud. Sinds de oprichting van zijn online juwelierszaak zijn er al honderden ontwerpen tot leven gekomen in zijn atelier in België. Wat drijft het? Haar vurige enthousiasme voor de schoonheid van zilver, goud, edelstenen en halfedelstenen, die ze graag op een bijzondere manier beeldhouwt. 

In het atelier van Art'emi ontmoet zorgvuldigheid originaliteit en biedt de ontwerper u altijd nieuwe ontwerpen, 100% ambachtelijk. Of het nu werkt met leer, goud of sterling zilver, Artemis zorgt voor de hoge kwaliteit van haar producten. Ze onthult haar brede scala aan sieraden en accessoires die perfect passen bij alle stijlen en passen bij uw stemmingen.

De creaties van onze juwelierszaak verkrijgbaar in Saint-Nicolas

Art'emi wil iedereen de mogelijkheid bieden om zichzelf of hun creaties aan te bieden. Daarom kunnen alle sieraden en accessoires die u op onze site ontdekt gratis bij u thuis in Saint-Nicolas worden afgeleverd. Verfraaid met verfijnde verpakkingen worden onze creaties geleverd in Watermolenwijk, Vijfstraten, Driegaaien, Driekoningen, Clementwijk en rond Sint-Niklaas, waaronder Temse, Stekene, Beveren, Lokeren en Hamme.

Ontdek nu onze collectie sieraden voor alle leeftijden en stijlen:

Heren sieraden

Herensieraden zijn er in zes categorieën: herenarmbanden, herenkettingen, herengravures, herenhangers, herenkettingen en heren fijnproevers. Aan de zijkant van onze accessoires vindt u het ovale manchetknopje, de notitieclip of de sleutelhanger

Elke zilveren creatie bestaat uit massief zilver 925, een garantie voor zowel kwaliteit als levensduur.

Sieraden voor vrouwen

Damessieraden zijn er in acht categorieën: oorbellen, damesarmbanden, dameskettingen, dameskettingen, dameshangers, damesgravures, fijnproevers voor vrouwen en vrouwenringen . Accessoires zoals de hartsleutelhanger zijn bij alle gelegenheden beschikbaar om hem aan uw genegenheid te herinneren. 

Kindersieraden

Ook kinderen worden verwend door Artemis. De ontwerper bedacht ze door middel van kinderkettingen, kindergravures, kinderarmbanden, kinderliefhebbers, kinderkettingen en kinderhangers.

Laat hem/haar weten dat je aan hem/haar denkt met een gepersonaliseerd cadeau. Een geschenk dat je kind nog mooie jaren aan zijn zijde zal houden.

De gravure van onze juwelierszaak aangeboden in Saint-Nicolas

Al onze gravures, op armband, sleutelhangers, kettingen of medailles bijvoorbeeld, worden aangeboden. Zo kunt u uw sieraad, accessoire of cadeau uniek maken. Schrijf een belangrijke boodschap in je sieraden en bied deze vervolgens aan een persoon aan die je na aan het hart ligt. Een ideaal cadeau is een oprecht geschenk, zoals een gepersonaliseerd juweel. 

Laat u verleiden door de collecties van onze juwelierszaak in de buurt van Saint-Nicolas en bied het perfecte cadeau aan een geliefde.

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas