Zilveren kettinghartvrouw
  search
  • Zilveren kettinghartvrouw
  • Zilveren kettinghartvrouw

  Zilveren kettinghartvrouw

  € 45,00

  Massief zilver 925

  Hartvormige hanger

  Kettinglengte 42 cm

  Afmeting hanger: hoogte: 12 mm

  breedte: 8 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Ketting zilveren hart vrouw: een concentraat van liefde

  Deze hartvormige hanger zal een leuk cadeau zijn om je vlam aan je geliefde te verklaren. Hoewel Valentijnsdag een goede gelegenheid is, waarom wachten? Liefde wordt elke dag gevierd en het is nooit te vroeg om te behagen. Deze zilveren ketting hart vrouw zal verrukken de vrouw aan wie je het zal geven. Met een sterke boodschap zal het het hart van je dierbare en tedere verwarmen.

  De delicatesse van zilveren sieraden art'emi

  De Brusselse juwelierszaak art'emi biedt kwaliteitsjuwelen gemaakt van unieke materialen. Inderdaad, de zilveren ketting hart vrouw art'emi is gemaakt van zilver 925 (ook bekend als massief zilver, fijn zilver of sterling zilver). Dit type zilver bevat ten minste 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een vrij flexibel materiaal. Het is dit zilver/koper mengsel dat het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om dit kleine juweel te maken. Het keurmerk "925" is aanwezig op al onze zilveren sieraden als kwaliteitsgarantie.

  De zilveren ketting hart hanger voor vrouwen, een geschenk dat uit het hart komt

  Delicaat en discreet, de zilveren ketting hart vrouw kan dag en nacht worden gedragen. Het zal een speciale plaats hebben in het hart van je partner, die het niet kan helpen om aan je te denken door het trots te dragen. Er moet ook worden opgemerkt dat alle sieraden art'emi gratis kunnen worden geleverd, waar u ook bent. Sieraden biedt u ook een graveerservice die geen extra kosten met zich mee brengt. Dus dit is niet het moment of nooit om je vlam te verklaren door er een lief woordje of ander woordje op te laten schrijven. Vrij is je verbeelding. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze ketting leuk vond, zul je ook zeker de slavenarmband leuk vinden.

  8 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544801696517
  EAN-13
  5438295021014

  Misschien vind je dit ook interessant