Zilveren oorbellen druppels harten
search
  • Zilveren oorbellen druppels harten
  • Zilveren oorbellen druppels harten

De hartooroorbellen van het kwarts

€ 49,00

Massief zilver 925

Zilveren Hart 925

Druppelvormige steen gefacetteerd in gerookt kwarts

Oorbel lengte: 2 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Quartz hart oorbellen: een sentimenteel paar

Dit paar kwarts hart oorbellen is een discrete maar assertieve juweeltje. Het heeft een stevige zilveren haak, die ook bestaat uit een zilveren hart en een druppel in gefacetoorteerd gerookt kwarts. Het is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, een huwelijksverjaardag of gewoon voor het plezier van het geven.

Sieraden art'emi, synoniem met kwaliteit

Belgische sieraden art'emi vitrines kwaliteit sieraden gemaakt van unieke materialen. Quartz hart oorbellen zijn gemaakt van zilver en gerookt kwarts.

Het gebruikte zilver is 925 zilver (ook bekend als sterling zilver of vast zilver). Dit type zilver bevat bestaat uit 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als zeer kneedbaar. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de stevigheid geeft die nodig is om deze oorbellen te maken. Al onze zilveren sieraden art'emi dragen de "925" punch als een teken van kwaliteit en onze knowhow.

Gerookt kwarts is een verscheidenheid van macrocristalline kwarts, die zijn bruine kleur te danken aan de natuurlijke bestraling of veroorzaakt van de aluminium zouten het bevat. Het behoort tot de groep oxiden. Gerookt kwarts is transparant tot doorschijnend, zelden ondoorzichtig, en de helderheid is glazig. Het is een steen aangepast aan de tekenen van de kanker dierenriem, Steenbok en Boogschutter. Het is ook een zeer effectief anker van spirituele energie. Het neutraliseert zachtjes negatieve trillingen, blokkeert stress...
Gerookt kwarts vult de ruimte met een positieve trilling en brengt ontspanning.

Waarom moet je deze oorbellen kiezen?

Het dragen van een boodschap van liefde met het hart en subtiliteit met gerookt kwarts, de vrouw aan wie je het zal geven kan alleen maar worden gecharmeerd. Bovendien, om te eindigen met goed nieuws, alle creaties art'emi worden geleverd gratis in heel Europa. Tot slot, alle #happyfamilyartemi blijft tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Voor meer romantiek, voel je vrij om zieuter gaan op dit paar oorbellen met een hartdruppel ketting.

20 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in