Roze kwartsparelarmband
  search
  • Roze kwartsparelarmband
  • Roze kwartsparelarmband

  Roze kwartsparelarmband

  € 60,00

  Massief zilver 925

  Halfedelsteen: Roze Kwarts

  Lengte: Variabel

  Gewicht: 35.00g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De bedel van de roze kwarts parelarmband

  "Goede herinneringen zijn verloren juwelen." - Paul Valéry, Franse kunstenaar, schrijver, filosoof en dichter. Onze herinneringen zijn kostbaar, nog meer dan de mooiste juwelen ter wereld. Waarvoor? Omdat ze ons definiëren en onze persoonlijkheid smeden. Inderdaad, een juweel kan zelf een souvenir vormen, vooral als het je werd aangeboden door een persoon die je dierbaar is. Deze rozenkwarts parelarmband is een ideaal juweel om aan te bieden. Fris en elegant, deze kwarts parelarmband gevuld met vrouwelijkheid is perfect voor jou. Daarnaast past het bij je mooiste winteroutfits, maar ook zomer. Aarzel niet, laat je verleiden! Bekijk hier andere damessieraden.

  Rozenkwarts heeft alles om je te verleiden

  De art'emi juwelierszaak biedt kwaliteitssieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. De rozenkwarts parelarmband ketting is gemaakt van rozenkwarts.

  Deze steen is er in verschillende kleuren van lichtroze tot donkerroze. Het is de aanwezigheid van sporenelementen die het zijn prachtige roze kleur geeft. Als we het over kwarts hebben, hebben we het ook over kristal (van het Griekse krystallos : ijs). In lithotherapie (een methode om zichzelf te genezen met kristallen) is kwarts de steen van het hart, liefde en vrede.

  Als rozenkwarts verleidt aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij de rozenkwarts bloemenketting of rozenkwarts oorbellen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over onze materialen? Kom en ontdek onze gids voor materialen.

  Artemis sieraden

  Tot slot herinneren we u eraan dat u al onze sieraden gratis bij u kunt laten bezorgen, en die, waar ook ter wereld. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u online contact met ons opnemen. Het hele team staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Je kunt deze armband matchen met het paar zilveren kwarts bal oorbellen. En een mooie versiering voor madame! Kom dan eens een kijkje nemen op onze website. U kunt het hele gezin plezieren met sieraden voor mannen en kinderen. Ontdek hier de aanpasbare sieraden vrouw om een uniek cadeau aan te bieden.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545571095920
  EAN-13
  5434294240166

  Misschien vind je dit ook interessant