Roze balkettingvrouw
search
  • Roze balkettingvrouw
  • Roze balkettingvrouw
  • Roze bal ketting vrouw

Roze balkettingvrouw

€ 45,00

Massief zilver 925

Roze kwarts voor nam bal toe

Kettinglengte: 42 cm

Kogeldiameter: 12 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Hoeveelheid

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Ketting roze bal vrouw: een wals van zoetheid en subtiliteit

Ben je op zoek naar een vleugje fantasie om mee te nemen naar je dagelijkse outfits? Met een discreet en onderscheidend temperament wil je geen grote extravagante ketting. Art'emi de ketting hebben die bij je past. Inderdaad, de roze balketting voor vrouwen is een mix van zachtheid en subtiliteit. Het is gemaakt van een dunne massief zilveren ketting, allemaal gemonteerd met een ondoorzichtige roze kwartsbal.

Art'emi : sieraden van onberispelijke kwaliteit

De Brusselse juwelier art'emi presenteert haar kwaliteitsjuwelen gemaakt van unieke materialen. Hier is de ketting van de ketting roze balvrouw gemaakt van massief zilver (ook wel zilver 925, fijn zilver of zilver 925 genoemd). Het bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een vrij kneedbaar materiaal. Het is deze zilver/koper combinatie die het materiaal de kracht geeft die nodig is voor de vervaardiging van deze prachtige ketting. Bovendien hebben al onze zilveren sieraden het keurmerk "925" als een teken van kwaliteit.

Het roze ornament is gemaakt van roze kwarts. Quartz is verkrijgbaar in verschillende tinten, van lichtroze tot donkerroze. Het is de aanwezigheid van sporenelementen die het zijn prachtige roze kleur geeft. In de lithotherapie (een methode die bestaat uit het behandelen van zichzelf door middel van kristallen), is kwarts de steen van het hart, van liefde en van vrede.

De roze kwartsbalketting, een uitnodiging tot plezier

Synoniem met frisheid en zachtheid, zal deze ketting je gevoeligheid wekken en je vullen met vreugde. Metafoor van een ontluikende idylle, deze rozenknop is net als uitkomen en schijnen rond je nek. Daarnaast herinneren we u eraan dat u al onze sieraden gratis bij u kunt laten bezorgen, en die, waar ook ter wereld. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u online contact met ons opnemen. Het hele team staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Je kunt deze ketting matchen met het paar zilveren rozenbal oorbellen. En een mooie versiering voor mevrouw!

10 Produceren

Specifieke referenties

UPC
546378710269
EAN-13
5438541764894

Misschien vind je dit ook interessant