Roze de kettingvrouw van de bloem
search
  • Roze de kettingvrouw van de bloem
  • Roze de kettingvrouw van de bloem

Roze de kettingvrouw van de bloem

€ 45,00

Massief zilver 925

Roze kwarts voor roze bloem

Kettinglengte: 42 cm

Nam diameter toe: 10 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen roze bloemenketting: een uitnodiging tot romantiek

Op zoek naar het perfecte cadeau om te geven aan een vrouw die je dierbaar is? Zoek niet verder, de roze bloemenketting voor dames is degene voor jou! Een mix van delicatesse, discretie en verfijning, het past bij elke outfit. Het is gemaakt van een dunne massief zilveren ketting, allemaal gemonteerd met een ondoorzichtige kwartsroos.

Art'emi, een juwelier met gevoel voor detail

Belgische sieraden art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier bestaat de ketting van de roze bloemenketting voor vrouwen uit zilver 925 (gewoonlijk massief zilver genoemd, maar ook sterling zilver). Dit bevat ten minste 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is om deze prachtige ketting te maken. Bovendien hebben al onze zilveren sieraden het keurmerk "925" als een teken van kwaliteit.

Het rozenbloemornament is ondertussen gemaakt van roze kwarts. Kwarts is een steen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, van lichtroze tot donkerroze. Het is de aanwezigheid van sporenelementen die het zijn prachtige roze kleur geeft. In de lithotherapie (een methode die bestaat uit het behandelen van zichzelf door middel van kristallen), is kwarts de steen van het hart, van liefde en van vrede.

De roze bloemenketting in kwarts, een lofzang op zoetheid

Om te beginnen is de roos de bloem van liefde bij uitstek. Dan, duurzamer dan een eenvoudig boeket, symboliseert deze ketting liefde, tederheid en zoetheid. Het zal dus een ideaal geschenk zijn, dat de vrouw van je leven van vreugde zal vullen. Daarnaast informeren wij u dat al onze creaties over de hele wereld beschikbaar zijn, en dat altijd gratis. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u contact met ons opnemen. De hele gelukkige familie staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Te consumeren zonder matiging met de zilveren rozenbloem oorbellen.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in