De douane roze zilveren ketting van vrouwen
search
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen

De douane roze zilveren ketting van vrouwen

€ 99,00

Massief zilver 925

Roze kwarts in de vorm van roze bal en roze bloem

Parelmoer voor de vlinder

Kettinglengte: 60 cm

Lengte hanger: 15 mm

Aantal tekens: Recto/Verso: 10 tekens

Gratis graveren

Gratis verzending - Verzenden binnen 24 uur

Typografie
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Dames aangepaste roze zilveren ketting - aanpasbare roze kwarts sieraden

Ben je op zoek naar een ketting die al je outfits kan perfectioneren? Onze juwelierszaak art'emi biedt u om haar mooie roze zilveren ketting gepersonaliseerde vrouw te ontdekken. Dit juweel combineert vrouwelijkheid en elegantie om je decolleté te verbeteren. Deze ketting is geschikt voor elke gelegenheid, je hem dragen met een sobere outfit, maar ook voor een bepaald evenement.

Aangepaste roze zilveren kettingvrouw - uw ketting

De art'emi sieraden heeft een breed scala aan aanpasbare producten en de roze zilveren ketting is er een van. Zo u dit juweel aanpassen zoals u wilt. U een woord, nummer of datum geschreven op dat dicht bij je hart. Als gevolg daarvan, maatwerk maakt uw sieraden uniek. Wij bieden verschillende typografieën voor gravures. Als u wilt bieden deze ketting, weet dat de aanpassing van een juweel is een kleine aandacht die altijd bevalt de persoon die het ontvangt.

De douane roze zilveren kettingmaterialen van vrouwen

Pink Quartz maakt deel uit van de grote familie van silicaat-tectosilicates. Van een transparante tot ondoorzichtige verschijning, het heeft een glazige, zelfs witte glans, en het ziet er vaak gebarsten. Opgemerkt moet worden dat de mooiste stenen afkomstig zijn uit Madagaskar en Brazilië. Betekenis "liefde," ze komen overeen met de tekenen van de Taurus en Weegschaal dierenriem. Voor de goede orde, de Chinezen hebben een gewoonte van het zetten van stukken van roze kwarts in de fundamenten van hun huizen tijdens de bouw om geluk te brengen aan het huis.

Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan en langs de binnenkant van hun schelpen. Het zijn de dunne lagen van aragoniet die het iridescence-effect veroorzaken en de uitstraling is parelmoer. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." Het was koningin Elizabeth die haar de naam parelmoer gaf, wat parelmoer betekent.

Als u specifieke vragen of verzoeken heeft over de personalisatie van dit juweel, u ons een e-mail sturen of ons bezoeken in de winkel.

Als je van deze ketting, zult u niet weerstaan aan de charmes van onze zilveren druppel hart ketting of onze zilveren vierkante ketting.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5487792044545
upc
546090218395

Je bent misschien ook geïnteresseerd in