De baloorbellen van het kwarts
search
  • De baloorbellen van het kwarts
  • De baloorbellen van het kwarts

De baloorbellen van het kwarts

€ 49,00

massief zilver 925

Bal die in roze kwarts wordt gesneden

Lengte oorbel: 10 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Quartz ball oorbellen: een klassiek paar

Met een discrete en verfijnde aard, wil je een paar oorbellen die er net als jij uitziet, verwerven? De quartz ball oorbellen zullen zeker overeenkomen met uw verwachtingen. Casual maar elegant, ze zullen al je outfits dag en nacht kleden. Gemonteerd met een bal van roze kwarts gesneden in de massa, zal dit paar oorbellen ongetwijfeld hoogtepunt uw (g)kwab!

De materialen die art'emi sieraden gebruiken

Belgische sieraden art'emi belicht haar sieraden gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Hier zijn de frames van de oorbellen gemaakt van massief zilver (ook wel Sterling Silver of Silver 925 genoemd). Deze bevat 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als zeer kneedbaar. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de stevigheid geeft die nodig is om sieraden te maken. Bovendien, al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van kwaliteit.

De hangersballen zijn gemaakt van roze kwarts. Het komt in een scala van tinten, variërend van lichtroze tot donkerroze. Het is de aanwezigheid van sporenelementen die het zijn mooie roze kleur geeft. Kwarts, ook wel kristal (uit de Griekse krystallos:ijs). In lithotherapie (een methode om jezelf te behandelen met kristallen), kwarts is de steen van hart, liefde en vrede. De mooiste stenen komen uit Madagaskar en Brazilië. Wist je dat? De Chinezen zetten stukken van roze kwarts in de stichtingen van hun huizen tijdens bouw, om veel geluk aan het huis te brengen.

Waarom kiezen voor art'emi ?

Dit mooie paar kwarts bal oorbellen is een van de veiligste waarden van art'emisieraden. Eenvoudig en discreet, deze kleine bollen zijn suggestief van elegantie, verfijning en soberheid. Wij herinneren u eraan dat u alle creaties overal ter wereld gratis art'emi laten bezorgen. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, u online contact met ons opnemen. Een vraag? De gelukkige familie is er!

Hebben we niet genoeg? Vind zijn grote broer, de mooie rozenbal ketting.

20 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in