Het hartsprongketting van de vrouw
  search
  • Het hartsprongketting van de vrouw
  • Het hartsprongketting van de vrouw
  • Het hartsprongketting van de vrouw

  Het hartsprongketting van de vrouw

  € 120,00

  Massief zilver 925

  Hartvormige hanger

  Kettinglengte: 80 cm

  Afmeting hanger: 5 cm x 5 cm

  Gewicht: 16.6g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Ketting sautoir coeur femme: een uitnodiging tot sensualiteit

  De vrouwen hart springen ketting is het perfecte juweel voor degenen die houden van liefde te vieren en altijd hun hart gevuld met geluk. De kettingketting is vrij lang en de hartvormige hanger heeft een imposante maat met behoud van een zeer licht gewicht. Dit delicate juweel zal een leuk cadeau zijn om je vlam te verklaren. De zilveren vrouwen hart springen ketting zal verrukken de vrouw aan wie je het zult geven.

  De indrukwekkende delicatesse van zilveren sieraden

  De Brusselse juwelier art'emi de kwaliteitssieraden van uitzonderlijke materialen voor u benadrukken. Inderdaad, de vrouwen hart springen ketting is gemaakt van 925 zilver (ook bekend als massief zilver of sterling zilver). De laatste bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur geld staat bekend als erg handig. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze ketting te maken. Het keurmerk "925" is aanwezig op al onze zilveren sieraden als kwaliteitsgarantie.

  De zilveren sautoir ketting hart hanger voor vrouwen, een geschenk vol gevoelens

  De ketting sautoir hart kan dagelijks worden gedragen. Het krijgt een speciale plek in het hart van je partner. We willen u eraan herinneren dat alle creaties art'emi in elke wereld kunnen worden geleverd. Het merk biedt u ook een graveerservice die geen extra kosten met zich mee brengt. Dus het is tijd of nooit om je vlam te verklaren door er een lief woordje op te laten schrijven. Tot slot staat de hele gelukkige familie tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Nog steeds in het thema van harten, kunt u ook een gepersonaliseerde hartketting of een hart sleutelhanger ook te graveren.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543971280953
  EAN-13
  5429050995114

  Misschien vind je dit ook interessant