Gepersonaliseerde touwdoelarmband
  search
  • Gepersonaliseerde touwdoelarmband
  • Gepersonaliseerde touwdoelarmband
  • Gepersonaliseerde touwdoelarmband
  • Gepersonaliseerde touwdoelarmband

  Gepersonaliseerde touwdoelarmband

  € 50,00

  Massief zilver 925
  Doeldiameter: 1,5 cm
  Katoenen touw
  Instelbare grootte
  Aantal tekens: maximaal 30 per gezicht.

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde vrouwen touw doel armband - een juweel art'emi

  Wil je een mooie armband kopen? De juwelierszaak art'emi biedt u aan om de mooie armband doel aangepaste touw vrouw te ontdekken. Wij raden u aan dit juweeltje aan te passen zodat het perfect bij u past. Inderdaad, je hebt de mogelijkheid om je armband gegraveerd en deze dienst is helemaal gratis. Wacht niet langer en ontdek onze verschillende aanpassingsmogelijkheden.

  Laat je sublimeren door onze aangepaste vrouwen touw doel armband

  Discreet en elegant, deze armband is perfect voor elke gelegenheid. Het is ook een ideaal cadeau, want het aanpassen ervan maakt deze armband uniek. U dit juweel aanpassen door het woord van uw keuze te graveren. Een aanpasbare armband is een origineel sieraad dat niemand onverschillig laat.

  Het is een massief zilveren armband geponst 925 en bestaat uit een doel. Het is dat deel van de sieraden dat je laten graveren. Je hebt ook een ruime keuze aan kleur voor het snoer. In feite bieden we 17 snaarkleuren. Dit juweel is heel discreet, het is ideaal om te worden gedragen tijdens de dag en zal perfect gaan met een meer geklede outfit.

  Breng uw persoonlijke touch naar uw juweel

  Deze armband is verkrijgbaar met of zonder maatwerk. Als u wilt dat het gegraveerd, hoeft u alleen maar om ons te vertellen het woord, de voornaam of de datum die u wilt zien verschijnen op dit juweel. U ook de schrijfstijl voor typografie bepalen. Als gevolg hiervan u kiezen tussen 'klassiek' of 'Engels'.

  Wij verkopen zorgvuldig vervaardigde sieraden van hoogwaardige metalen. Deze armband is gemaakt van massief zilver, specifiek van een legering tussen zilver en koper. Het is deze legering die ons in staat stelt om een stevig juweel dat u dragen voor de komende jaren hebben. Onze sieraden krijgen een garantiecertificaat van één jaar geldig.

  Zie ook andere van onze mooie sieraden voor vrouwen, zoals de zilveren slavenarmband of de moeder-van-parel klaver armband.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542776351530
  EAN-13
  5451134428058

  Misschien vind je dit ook interessant