Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je uitgebreide sieraden vinden, die je dagelijks sublimeren? Een kans nadert en je bent op zoek naar een perfect accessoire om hem aan te bieden? Laat je verleiden door art'emi creaties. Onze online juwelierszaak zal zowel vrouwen, mannen als kinderen aanspreken. Inderdaad, of u nu op zoek bent naar een ketting, een armband of manchetknopen, u zult uw geluk vinden door door onze catalogus te bladeren. Bijouterie Wavre: art'emi sieraden bezorgen gratis en snel bij u thuis.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Waver sieraden: personaliseer je sieraden

Wilt u een uniek juweel aanbieden aan een persoon die u dierbaar is? Vind het perfecte cadeau door gebruik te maken van onze sieraden en accessoires personalisatie service. Laat ons het bericht of woord weten dat u op het juweel wilt zien, en wij zorgen voor het graveren ervan. Dit maakt dit juweel tot een uniek object dat alleen de persoon aan wie je het zult geven, zal bezitten. Bovendien is de symboliek van deze boodschap sterk. Wat is er mooier dan een gepersonaliseerd juweel om te getuigen van je gehechtheid?

Op al onze stukken van mannengravures, vrouwengravures en kindergravures staat een zilveren plaquette. Het is deze brochure die zal worden gegraveerd met de boodschap van uw keuze. De plaat kan aan beide zijden worden gegraveerd, waardoor u een nog ruimere keuze heeft. 

Vind al onze aanpasbare sieraden op onze site en maak uw keuze. Als het je liefje is, kun je haar een zilveren drop heart ketting of een zilveren medaille armband aanbieden. Voor mannen, vind de zilveren naam gourmette of zilveren rechthoekige manchetknopen om verfijning in hun outfit te brengen. Onze e-shop bevat allerlei sieraden, ontworpen voor iedereen. 

Ontdek onze andere juwelen

Kwaliteitsmaterialen boven alles

Het is normaal om kwaliteit te willen als het gaat om sieraden. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan het gebruik van edele en resistente materialen. Samengesteld uit meer dan 92% puur zilver, zullen onze zilveren sieraden u sublimeren tot in de perfectie. 

We werken ze met zorg en precisie, zodat ze op het beste bij u passen. Fijn en delicaat, of beter gezegd trendy en bewerkt, onze verschillende juwelen hebben iets om u te vullen. Dankzij personalisatie kun je zelfs een eeuwige boodschap in metaal laten graveren. 

Elk juweel vertelt een verhaal, maak nu je eigen verhaal. 

We combineren kwaliteit en creativiteit om u te voorzien van originele sieraden die elegantie en finesse in uw outfit zullen brengen. Dit is de final touch die absoluut gekozen moet worden. Vind ze op onze e-shop voor al uw gelegenheden. De art'emi online winkel zorgt voor een zo snel mogelijke levering, waar u ook bent, en gratis!

Zijn niet aflatende passie voor sieraden leidt hem naar de nieuwste trends. 

In een verlangen naar eeuwige vernieuwing is ze voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen. Dankzij dit biedt het u een actuele en tijdloze collectie, evenals regelmatig nieuwe producten.

Bijouterie Wavre: collecties voor iedereen

Art'emi maakt al jaren talloze juwelen voor iedereen. Vind onze collecties voor dames, heren en zelfs voor kinderen. Er is voor elk wat wils, ontdek ze zonder verdere vertraging in onze verschillende categorieën. Of het nu gaat om een cadeau voor Valentijnsdag, voor een verjaardag, voor een geboorte of gewoon om je genegenheid te tonen, laat je verleiden door onze verschillende juwelen. Met de creaties art'emi, bent u er zeker van dat u uw doel in het hart bereikt. Onder hen, vind in het bijzonder voor vrouwen onze gourmette karakter meisje zilver, onze oorbellen zilveren klaver parelmoer of onze sleutelhanger zilveren hart. Elegante accessoires, die hen zullen vergezellen bij al hun dagelijkse activiteiten.

We weten ook hoe we mannen in de schijnwerpers moeten zetten dankzij onze verschillende juwelen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Ontdek in het bijzonder onze Richard shirt kraag walvissen, een accessoire bij uitstek voor sociale avonden, of gewoon om te zorgen voor een altijd elegante look gedurende de dag. Onze zilveren slavenarmband is gemakkelijk te dragen in het dagelijks leven. Blader door onze catalogus, laat u verrassen door onze creaties en aarzel niet om te bezwijken voor de verleiding.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u