Wil je iemand vieren? Een mooi sieraad, of een gepersonaliseerd accessoire, maakt altijd geweldige cadeaus. Om een succes, een verjaardag, of enkel voor het vakantieseizoen te vieren, heeft de juwelenopslag art'emi alles u nodig hebt om uw gehouden van degenen te vullen. Sieraden Soignies: maak ze blij met een art'emicreatie.

Ons assortiment aanpasbare sieraden

Om een eeuwige boodschap te verankeren in een uitzonderlijk juweel, overweeg personalisatie. Onze juwelierszaak onthult haar collecties van mannenprints, kinderprints en damesprints. Onze sieraden en accessoires maatwerk service is volledig gratis, zodat u volledig uw genegenheid te uiten.

Voor mannen, zult u ontdekken bijvoorbeeld de walvissen van zilveren shirt kraag, een must-have in de lade van alle mannen. Ter gelegenheid van een chique avond zal dit accessoire hem herinneren aan uw aanwezigheid en uw liefde. Voor kinderen, hebben we een hele reeks van producten, waaronder aangepaste zilveren fijnproevers en zilveren vliegtuig ketting,ideaal voor het schrijven van een bericht. Ook vrouwen worden verwend in onze e-shop. Het meisje karakter charme armband is, bijvoorbeeld, een zeer leuke aandacht te bieden aan een jonge moeder. Om hun outfit te perfectioneren voor een sociale avond, zal de drop slinger ketting een juweel van keuze en uitmuntendheid zijn.

Al onze sieraden en accessoires kunnen aan beide zijden van de te graveren plaat worden aangepast. Zo u, op een fijnproever, hebben een naam in de voorkant, en een datum in de rug. Uw verbeelding is uw enige limiet, omdat je zelfs een tekening gegraveerd op. Wat is er mooier, als je 20 jaar oud bent, dan terug te vallen op je jeugdarmband en ontdek je eigen tekening gemaakt op je eerste schooldag?

Bied accessoires en sieraden naar keuze, en toon uw tederheid met ons assortiment van creaties te graveren.

Sieraden Soignies: Belgische knowhow

In Brussel maken we al onze creaties. Artémi, gepassioneerd juwelier, tekent voor u een oneindig aantal modellen. Werkte, uitgebreid, eenvoudig en overzichtelijk, ze stelt zich verschillende stijlen voor om vast te houden aan je persoonlijkheid. Ze zijn ook geassembleerd in zijn studio, net als gravure.

Dan pakken we de juwelen, altijd in de werkplaats, voordat we ze naar je huis sturen. Levering is gratis in België, Frankrijk en zelfs buiten de Europese Unie. Wil je een cadeau sturen naar iemand die nu in een ander land woont? De art'emi sieraden biedt u de mogelijkheid dankzij de flexibele service.

Sieraden Soignies: onze materialen

Je verdient een juweel naar keuze, een trendy accessoire maar vooral een kwaliteitscreatie. De art'emi sieraden werken alleen met de fijnste en meest resistente materialen. Wij kiezen ervoor om u originele creaties en, voor vele, aanpasbare creaties aan te bieden. Al onze creaties zijn gemaakt van stevige materialen. Onder onze zilveren creaties, vindt u alleen geponste stukken van het acroniem 925 getuigen van de edelste legering in sieraden, voor zilveren sieraden. Met goed onderhoud kunnen uw sieraden en accessoires art'emi u lange tijd elke dag begeleiden.

Naast zilveren creaties bieden wij ook leren, gouden of katoenvezel armbanden aan. Armbanden zoals de leren manchet armband zal verbeteren uw dagelijkse outfits met klasse en elegantie. Onze touwdoelarmband is ook erg populair. U vindt ze ook in verschillende kleuren, voor mannen, vrouwen en kinderen. String armbanden zijn ook aanpasbaar. U kiezen voor de kleur van het touw en hebben ze gegraveerd met een inscriptie van uw keuze.

Ontdek nu de omvang van ons assortiment damessieraden, herensieraden en kindersieraden in onze e-shop en ontvang uw bestelling in een mum van tijd thuis.

Bijouterie SoigniesBijouterie Soignies Bijouterie SoigniesBijouterie Soignies