Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je iemand vieren? Een mooi sieraad, of een gepersonaliseerd accessoire zijn altijd uitstekende cadeaus. Om een succes, een verjaardag of gewoon voor de feestdagen te vieren, heeft art'emi sieraden alles wat je nodig hebt om je geliefden tevreden te stellen. Zinniks sieraden: behaag ze met een art'emi creatie.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Ons assortiment aanpasbare sieraden

Om een eeuwige boodschap te verankeren in een uitzonderlijk juweel, denk aan personalisatie. Onze juwelierszaak onthult zijn collecties van mannengravures, kindergravures en vrouwengravures. Onze sieraden en accessoires maatwerkservice is volledig gratis, zodat u uw genegenheid volledig kunt uiten. 

Voor mannen ontdek je bijvoorbeeld de zilverhemdkraag walvissen, een must-have in de la van alle mannen. Ter gelegenheid van een chique avond zal dit accessoire hem herinneren aan uw aanwezigheid en uw liefde. Voor kinderen hebben we een hele reeks producten, waaronder gepersonaliseerde zilveren riemen en zilveren vliegtuigketting, ideaal voor het schrijven van een bericht. Ook vrouwen worden verwend op onze e-shop. De bedelarmband karakter meisje is bijvoorbeeld een hele leuke attentie om aan te bieden aan een jonge moeder. Om hun outfit te perfectioneren voor een sociale avond, zal de slingerketting een juweel van keuze en uitmuntendheid zijn.

Al onze sieraden en accessoires kunnen aan beide zijden van de graveerplaat worden gepersonaliseerd. Zo kunt u op een riem een naam op de voorkant laten schrijven en een datum op de achterkant. Je verbeelding is je enige limiet, omdat je zelfs een tekening kunt laten graveren. Wat is er mooier, als je 20 jaar oud bent, dan terug te vallen op je jeugdarmband en je eigen tekening te ontdekken die je op je eerste schooldag hebt gemaakt? 

Bied accessoires en sieraden naar keuze aan en toon al uw tederheid met ons assortiment graveercreaties.

Ontdek onze andere juwelen

Zinniksjuwelen: Belgische knowhow

Het is in Brussel dat we al onze creaties maken. Artémi, gepassioneerd juwelier, tekent voor u een oneindig aantal modellen. Bewerkt, uitgebreid, eenvoudig en verfijnd, ze bedenkt verschillende stijlen om aan je persoonlijkheid te blijven kleven. Hun montage gebeurt ook in zijn atelier, net als graveren.

Vervolgens pakken we de sieraden in, altijd in de werkplaats, voordat we ze naar u opsturen. Levering is gratis in België, Frankrijk en zelfs buiten de Europese Unie. Wil je een cadeau sturen naar iemand die nu in een ander land woont? De juwelierszaak geeft art'emi de mogelijkheid dankzij de flexibele service.

Zinniks sieraden: onze materialen

U verdient een juweel naar keuze, een trendy accessoire maar bovenal een kwaliteitscreatie. Sieraden art'emi werkt alleen met de edelste en meest resistente materialen. We kiezen ervoor om u originele en, voor velen, aanpasbare creaties aan te bieden. Al onze creaties zijn gemaakt van robuuste materialen. Onder onze zilveren creaties vindt u alleen gemarkeerde stukken van het acroniem 925 die getuigen van de edelste legering in sieraden, voor zilveren sieraden. Met de juiste zorg kunnen uw sieraden en accessoires art'emi gedurende lange tijd dagelijks begeleiden.

Naast de zilveren creaties bieden wij ook leren bandjes, goud of katoenvezel aan. Riemen zoals de leren manchetband zullen uw dagelijkse outfits verbeteren met klasse en elegantie. Onze touwdoelarmband is ook erg populair. Je vindt ze ook in verschillende kleuren, voor mannen, vrouwen en kinderen. De touwarmbanden zijn ook aanpasbaar. U kunt dus de kleur van het touwtje kiezen en deze bovendien laten graveren met een inscriptie naar keuze.

Ontdek nu de omvang van ons assortiment damessieraden, herensieraden en kindersieraden in onze e-shop en ontvang uw bestelling in een mum van tijd thuis.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u