Zilveren vrouwenboom van het levenketting
search
  • Zilveren vrouwenboom van het levenketting
  • Zilveren vrouwenboom van het levenketting

Zilveren vrouwenboom van het levenketting

€ 75,00

Massief zilver 925

Lengte: 42cm

Gewicht: 3.15gr

Levensboom meting: 2 cm x 2,10 cm

Gratis levering- Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Tree of Life ketting: juweel brengt veel geluk

Komt het symbool van de boom des levens je bekend voor? je hebt waarschijnlijk gezien op sieraden, kleding of tatoeages. Maar weet je wat hij bedoelt? In werkelijkheid heeft elk gebied en religie zijn eigen betekenis van de boom des levens. Dat gezegd hebbende, wat de gemeenschappelijkheid is de heiligheid gegeven aan deze boom. In het algemeen staat de boom van het leven voor fysieke en spirituele vervulling. Naast zijn elegantie, deze boom van het leven ketting is rijk aan betekenis en dat is waarom het lijkt als een ideaal geschenk.

Een uitzonderlijke zilveren boom van het levenketting

Art'emi gebruikt meestal "925 zilver." Deze naam betekent gewoon dat het juweel is opgebouwd uit echt zilver in tegenstelling tot een zilveren beplating. Het bestaat voor 92,5% puur zilver en 7,5% uit koper. Deze compositie geeft het grote weerstand. Dus, deze boom van het leven ketting kan brengen veel geluk aan verschillende generaties.

Bovendien, zilver gaat heel goed met elk type steen en de verschillende combinaties van kleding. In de tussentijd is het een metaal waarmee je geen smaakfout maken! Als je wilt weten hoe je het moet schoonmaken, waarom werd het dan zwart? Vind onze tips en trucs om je oorbellen hun glans te geven.

Art'emi tot uw dienst

Naast hun schoonheid en verfijning, wil art'emi jullie eraan herinneren dat je al zijn creaties gratis laten bezorgen en die over de hele wereld. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, u online contact met ons opnemen. Uiteraard staat ons hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Tot slot, aarzel niet om ons te volgen op de blog en sociale netwerken voor meer informatie over onze collecties en niet om nieuwe functies te missen.

Bekijk ook onze boom van het leven medaille ketting, verkrijgbaar in 1cm, 1.5cm en 2cm.

3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in