Zilveren vrouwenboom van het levenketting
  search
  • Zilveren vrouwenboom van het levenketting
  • Zilveren vrouwenboom van het levenketting

  Zilveren vrouwenboom van het levenketting

  € 80,00

  Massief zilver 925

  Lengte: 42cm

  Gewicht: 3.15gr

  Levensboom meting: 2 cm x 2,10 cm

  Gratis levering- Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Tree of Life ketting: juweel brengt veel geluk

  Komt het symbool van de boom des levens je bekend voor? je hebt waarschijnlijk gezien op sieraden, kleding of tatoeages. Maar weet je wat hij bedoelt? In werkelijkheid heeft elk gebied en religie zijn eigen betekenis van de boom des levens. Dat gezegd hebbende, wat de gemeenschappelijkheid is de heiligheid gegeven aan deze boom. In het algemeen staat de boom van het leven voor fysieke en spirituele vervulling. Naast zijn elegantie, deze boom van het leven ketting is rijk aan betekenis en dat is waarom het lijkt als een ideaal geschenk.

  Een uitzonderlijke zilveren boom van het levenketting

  Art'emi gebruikt meestal "925 zilver." Deze naam betekent gewoon dat het juweel is opgebouwd uit echt zilver in tegenstelling tot een zilveren beplating. Het bestaat voor 92,5% puur zilver en 7,5% uit koper. Deze compositie geeft het grote weerstand. Dus, deze boom van het leven ketting kan brengen veel geluk aan verschillende generaties.

  Bovendien, zilver gaat heel goed met elk type steen en de verschillende combinaties van kleding. In de tussentijd is het een metaal waarmee je geen smaakfout maken! Als je wilt weten hoe je het moet schoonmaken, waarom werd het dan zwart? Vind onze tips en trucs om je oorbellen hun glans te geven.

  Art'emi tot uw dienst

  Naast hun schoonheid en verfijning, wil art'emi jullie eraan herinneren dat je al zijn creaties gratis laten bezorgen en die over de hele wereld. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, u online contact met ons opnemen. Uiteraard staat ons hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Tot slot, aarzel niet om ons te volgen op de blog en sociale netwerken voor meer informatie over onze collecties en niet om nieuwe functies te missen.

  Bekijk ook onze boom van het leven medaille ketting, verkrijgbaar in 1cm, 1.5cm en 2cm.

  3 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  546275342570
  EAN-13
  5425259021562

  Misschien vind je dit ook interessant