Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

De Belgische ontwerpster Artémi Vasilakis, gevestigd in Brussel, creëert elk sieraad met passie. Door de verwachtingen van haar klanten centraal te stellen in het proces, personaliseert ze haar creaties voor uw grootste plezier. Het is in dezelfde geest, wensend dat iedereen toegang heeft tot deze kleine wonderen, dat het overal ter wereld gratis bezorging biedt. Bijouterie Sambreville: art'emi sieraden is opgericht door een gedurfde ontwerpster die luistert naar haar klanten.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Sieraden voor alle gelegenheden

Een gezellige avond? Een verjaardag? Een bruiloft? Onze sieraden begeleiden al uw gelegenheden. In dit opzicht past onze drop stone ketting perfect bij uw avondjurk. Verguld 18K roségoud, de centrale toermalijn zal je outfit verlichten.

Een doop gepland? Traditionele kinderlokkers worden gepersonaliseerd volgens uw wensen in art'emi. Inderdaad, dankzij onze gratis aanpassing kunt u tot 10 tekens aan elke kant schrijven.

Eindelijk, Vaderdag of je huwelijksverjaardag komt eraan en je weet niet wat je aan je vader of je partner moet geven? Raak niet in paniek, we hebben ook subtiele en originele cadeau-ideeën die elke man zullen bekoren. We raden u aan de klassieke manchetknopen te vervangen door een veel persoonlijkere versie door bijvoorbeeld een briefje te graveren waaruit uw genegenheid blijkt.

Dus u zult begrijpen: wat de gelegenheid ook is, art'emi heeft iets te bieden.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Sambreville: kwaliteit en knowhow ondertekend art'emi

Wil je weten wat onze sieraden en accessoires zo uniek maakt? We selecteren elk materiaal zorgvuldig om u creaties van onberispelijke kwaliteit aan te bieden. 

Het goud dat we gebruiken is 9 of 18 karaat en onze zilveren munten zijn gestempeld met het 925-logo om hun hoge kwaliteit te certificeren. De stenen die sommige van onze creaties sieren zijn kostbaar of halfedelbaar, zodat uw sieraden op zijn best glanzen. 

Zo kunt u ze onder de douche, op het strand of zelfs bij het zwembad bewaren zonder enig risico op oxidatie. Bovendien bevatten sommige sieraden katoengroentevezels. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de armbanden aanpassen aan de grootte van uw pols.

Het is dan ook een verlangen naar optimale kwaliteit dat de keuze van onze materialen bepaalt. Daarom zijn we één van de pioniers van de Belgische online juwelen.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag

van 09:00u tot 18:00u