De Belgische ontwerper Artémi Vasilakis is gevestigd in Brussel en maakt elk sieraad met passie. Door de verwachtingen van haar klanten centraal te stellen, past ze haar creaties aan voor uw grootste plezier. Het is in dezelfde geest, willen dat iedereen toegang heeft tot deze kleine wonderen, dat het biedt u gratis verzending over de hele wereld. Sambreville Jewellery: art'emi sieraden is opgericht door een gedurfde ontwerper die luistert naar haar klanten.

Sieraden voor elke gelegenheid

Een sociale avond? Een verjaardag? Een bruiloft? Onze sieraden begeleidt al uw gelegenheden. In dit opzicht past onze drop stone ketting perfect bij je avondjurk. Vergulde 18-karaats roségoud, de centrale tourmaline zal je outfit opfleuren.

Een doop gepland? Traditionele kinderproevers passen zich aan uw wensen aan bij art'emi. Dankzij onze gratis aanpassing kun je aan elke kant tot 10 tekens schrijven.

Tot slot, Vaderdag of uw trouwdag komt en je weet niet wat je vader of echtgenoot te bieden? Gelukkig hebben we ook subtiele en originele cadeau-ideeën die elke man zullen bekoren. Wij raden u aan de klassieke manchetknopen uit te wisselen met een veel persoonlijkere versie door bijvoorbeeld een woord te laten graveren waarop uw genegenheid wordt getoond.

Dus je zult begrijpen: wat de gelegenheid ook is, art'emi iets te bieden heeft.

Sambreville Sieraden: kwaliteit en knowhow gesigneerd art'emi

Wil je weten wat onze sieraden en accessoires zo uniek maakt? We selecteren zorgvuldig elk materiaal om u creaties van onberispelijke kwaliteit aan te bieden. Het goud dat we gebruiken is 9 of 18 karaat, en onze zilveren munten zijn gestempeld met het 925 logo om hun hoge kwaliteit te certificeren. De stenen die een aantal van onze creaties sieren zijn kostbaar of semi-kostbaar, zodat uw sieraden helder schijnt. Zo u ze houden in de douche, op het strand of zelfs bij het zwembad zonder enig risico van oxidatie. Bovendien, sommige sieraden bevat katoenen groentevezel. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de armbanden worden aangepast aan de grootte van uw pols.

Het is dan ook een verlangen naar optimale kwaliteit die de keuze van onze materialen begeleidt. Daarom behoren wij tot de pioniers van belgische online sieraden.

Bijouterie SambrevilleBijouterie Sambreville Bijouterie SambrevilleBijouterie Sambreville