Free engraving

Bouton de manchette Bruxelles
Liège jewelry

Ben je op zoek naar een perfect cadeau voor een bijzonder persoon? Of wil je jezelf trakteren op een elegant juweel? Ontdek nu de juwelen van de Belgische ontwerper Art'émi. Onze online juwelierszaak in Brussel biedt een zeer ruime keuze aan sieraden en accessoires, voor vrouwen, mannen en kinderen. Namur juwelen: bezwijken voor de charme van Art'emi creaties. Dankzij haar jarenlange ervaring in de wereld van sieraden en diamanten, biedt uw sieradenontwerper Art'emi u een selectie van aanpasbare sieraden. Aarzel niet om onze e-shop te bezoeken.

Discover our entire range of jewelry

Free shipping throughout Belgium

Ontdek de selectie van juwelen voor vrouwen van uw ambachtelijke juwelier in Namen

U vindt in sieraden en accessoires veel originele stukken, om u met vreugde te vullen. De Art'emi sieraden, door zijn elegante en eenvoudige ontwerp, kunnen bij elke gelegenheid worden gedragen. Zo zal de zilveren klaverketting, passend bij de zilveren parelmoeren klaverarmband, de finishing touch aan je outfit geven tijdens uitstapjes naar restaurants of sociale avonden.

Ben je op zoek naar een geboortecadeau om een jonge moeder te feliciteren? De creaties Art'emi, het zijn ook sieraden voor moeders en hun kinderen. Aarzel niet om de zilveren familiearmband of de touwfamiliearmband te raadplegen. De karakters kunnen allemaal gegraveerd worden in ons atelier in Brussel. U kunt bijvoorbeeld de voornaam van elk kind op het personage laten schrijven in hun gelijkenis. Met betrekking tot de categorie aanpasbare accessoires voor vrouwen, vindt u veel alledaagse accessoires. De ovale zilveren sleutelhanger of de zilveren hartsleutelhanger zal hem elke dag van zijn week vergezellen.

Wacht niet langer om het perfecte cadeau te vinden in onze categorie aanpasbare sieraden voor dames.

Discover our other jewels

Bijouterie Namur: juwelen voor mannen

Mannen zullen ook hun geluk vinden tussen de art'emi ontwerpen. Accessoires, armbanden en kettingen zijn bedacht en ontworpen om aan alle mannelijke verlangens te voldoen. 

De gastronomische naam zilver is bijvoorbeeld een perfect juweel om dagelijks te dragen. Voor avonden in de stad, speciale uitstapjes en allerlei gelegenheden, ontdek ook de zilveren rechthoekige manchetknopen.

Discreet en origineel, ze zorgen voor een ongeëvenaarde elegantie.

Wil je een accessoire of een juweel aanbieden aan een man? U kunt het bericht van uw keuze gratis schrijven en vervolgens uw geschenk direct bij hem thuis laten bezorgen. 

Vul gewoon het adres in het afleveradres in.

Kindersieraden

Kinderen houden ook van mooie dingen. Daarom wijdde art'emi – juwelierszaak namen – een heel gamma speciaal voor hen. Meisjes, jongens, baby's en ouder zullen alleen voor hen unieke stukken vinden.

Droomt je kind van een armband die op hem lijkt? De juwelierszaak art'emi heeft de girl character bracelet en de boy character bracelet ontworpen: sieraden met hun beeltenis. Je kunt dan aan de ene kant zijn voornaam laten schrijven, aan de andere kant een tekening. Of een quote die hem en zijn geboortedatum dierbaar is. Please him met onze zilveren engelenketting of de bijpassende zilveren engelenarmband.

Om u te plezieren, of om aan een geliefde aan te bieden, zullen art'emi-geschenken altijd een mooie manier zijn om een lid van uw entourage te raken.

Uw ambachtelijke juwelier in Namen: doe een beroep op uw creativiteit

Heb je een idee voor een gepersonaliseerd juweel? Vind een ketting, armband of oorbellen die je nodig hebt met onze selectie van aanpasbare sieraden. Wil je een herinnering onthouden? Laat je sieraden en accessoires graveren met een datum, een symbool of een tekening. Aarzel niet om onze website te bezoeken en ontdek onze selectie van aanpasbare sieraden van hoge kwaliteit.

Uw ambachtelijke juwelier in Namen Artemis graveert al vele jaren juwelen. Haar ervaring en precisie maken haar tot een juwelier met een groot talent. Dankzij zijn creativiteit en precisie doet Artemis er alles aan om u het juweel van uw dromen aan te bieden. Een datum, een symbool, een tekening, een kleur? Maatwerk is eindeloos. Vertrouw op uw ambachtelijke juwelier in Namen voor sprankelende sieraden naar uw beeld.

Free engraving and delivery throughout Belgium

Uw ambachtelijke juwelier in Namen: juwelen op maat

Een juweel op maat, ontworpen, geproduceerd en gegraveerd in België? Wacht niet langer om jezelf te trakteren op een Art'emi juweel: het unieke accessoire dat bij je past. Met de personalisatie van sieraden draag je niet alleen een sieraad, maar ook een souvenir. Dankzij de kwaliteit van de geselecteerde grondstoffen zoals parels, edelstenen, goud, massief zilver 925, diamanten van Artemis, geniet u van duurzaamheid en robuustheid voor uw sieraden.

Een bepaald project? Wij accepteren om elk familiejuweel of bestek te graveren volgens uw verzoeken. Neem contact met ons op om erover te praten, we zullen het leuk vinden om uw persoonlijke items aan te passen, zodat ze van generatie op generatie kunnen worden overgedragen.

Bouton de manchette Bruxelles

Namur juwelen: massief zilveren creaties – Zilver 925

Bovenal zijn de creaties Art'emi allemaal gemaakt van de best mogelijke materialen. Je hebt een betrouwbaar juweel nodig, om dagelijks of tijdens speciale avonden te dragen, een juweel dat je benadrukt en dat na verloop van tijd zijn glans niet verliest. Daarom maakt Art'emi – juwelier Namen – al haar accessoires en juwelen in zilver 925. Een legering van koper en zilver die onze creaties een uitzonderlijke stevigheid geeft, en een altijd intense glans.

Free delivery throughout Belgium

Bijouterie Luik, wij weten wat vrouwen willen

De juwelen Art'emi worden allemaal gratis geleverd, zowel in België als buiten de Europese Unie. Vind onze juwelenbezorgservice voor alle districten van Namen en omgeving:

- Namen stad

- Suarlée

- La Bruyère

- Malonne

- Benen

- Verhuizingen

- Huurprijzen

- Erpent

Naast het bezorgen in de stad Namen, bezorgen wij uw juwelen bij u thuis in de hele provincie. Woon je in Ramillies of Dinant? Wij leveren ook aan u! Profiteer van gratis thuisbezorging, waar u ook bent. 

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u