Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Bent u op zoek naar een juwelier die aan al uw kwaliteitseisen kan voldoen? Geniet van een brede collectie sieraden en accessoires in de online winkel Art'emi. Al onze producten worden gratis bij u thuisbezorgd in heel Europa. Ontdek de duizend-en-één mogelijkheden van onze collecties Art'emi in onze juwelierszaak in Brussel

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Uw ambachtelijke juwelier in Charleroi: collecties voor alle leeftijden

Het doel van Art'emi, een Belgische juwelenontwerper, is om producten aan te bieden voor zowel volwassenen als kinderen. In onze online winkel vindt u accessoires en sieraden voor mannen en vrouwen, zoals sieraden voor alle kinderen. Bruiloft, verjaardag, Kerstmis, doop, mis geen kans om uw genegenheid te tonen door middel van de Art'emi collecties.

Onze collecties kunnen worden aangepast aan alle leeftijden en voor elke man, vrouw of kind. Ontdek onze verschillende juwelen bedacht en ontworpen voor iedereen. Inderdaad, omdat veel mannen houden van verfijnde en resistente accessoires, zorgt de kwaliteit van de massief zilveren 925 gekozen voor duurzaamheid en robuustheid van al uw zilveren sieraden. Dames, maak uw outfit compleet met elegante en unieke sieraden, handgemaakt door uw ambachtelijke juwelier Art'emi in Charleroi.

Ontdek onze andere juwelen

Ons assortiment producten op maat

Elke gelegenheid is goed om je liefde te tonen. En wat is er mooier dan de delicate streling van een ketting om je aan je genegenheid te herinneren? Personaliseer uw sieraden op onze site. Je kunt, afhankelijk van je keuze, de voorkeur geven aan een woord, een tekening, een datum... Dankzij het gratis maatwerk van onze sieraden en accessoires, kunt u voor altijd een boodschap van tederheid verankeren voor een vriend, een vrouw, een neef ... De mogelijkheden zijn eindeloos zoals onze selectie sieraden.

Bezoek onze aanpasbare sieradenpagina om onze uitgebreide collectie creaties te ontdekken om te graveren.

Gratis gravure en levering in heel België

Bijouterie Charleroi: een adembenemende keuze

Omdat elke persoon mooi is in zijn uniekheid, zijn de juwelen art'emi gevarieerd en bewerkt om verschillende persoonlijkheden te vertegenwoordigen. 

Voor vrouwen die bijvoorbeeld van eenvoudige en voorname sieraden houden, zal de zilveren koraalarmband ze alleen vullen. Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind? 

Ontdek de gepersonaliseerde zilveren bootarmband , in overeenstemming met de gepersonaliseerde zilveren konijnenketting

Twee uitzonderlijke juwelen die perfect overeenkomen met een vurige en wilde persoonlijkheid. Charmante mannen daarentegen zullen moe worden van de gepersonaliseerde vierkante manchetknopen of van de Richard-hemdkraagwalvissen.

Hou je van grillige sieraden? Voor kinderen raden we de liberty crab bracelet aan. Vrouwen zullen smelten voor de dubbele vlinderketting en mannen zullen de haakarmband niet kunnen weerstaan. 

Kortom: in onze online winkel vindt u iets om zelfs aan uw meest veeleisende verwachtingen te voldoen.

Charleroi juwelen: wanneer elegantie en kwaliteit elkaar ontmoeten

Naast het aanbieden van aanpasbare sieraden aangepast aan uw stijl, zijn ze smaakvol en van hoge kwaliteit. Zo zijn al onze zilveren munten gestempeld met het acroniem 925. Samengesteld uit 92,5% puur zilver, vindt u de edelste compositie die er is. Daarnaast brengen onze stukken bezet met stenen de mooiste kristallen samen. Edelstenen of halfedelstenen, we selecteren ze allemaal op hun ongeëvenaarde schoonheid en onbetwistbare kwaliteit.

Onder onze collecties vindt u de essentiële drop stone ketting. Hij zal je bondgenoot zijn voor al je chique avonden en zal, met zekerheid, jaloers zijn.

Bijouterie Charleroi: aanbod zonder moderatie

De art'emi collecties zijn ook bedoeld om bij uw budget te passen. Inderdaad, wij geloven dat elke man, elk kind, elke vrouw, unieke stukken moet kunnen betalen en aanbieden zonder zich beperkt te voelen door hun prijs. Daarom werken we er hard aan om u al onze collecties tegen de meest redelijke prijs aan te bieden. Bovendien kunt u genieten van levering aan huis en maatwerk zonder kosten. Aarzel dus niet om een eeuwige boodschap over te brengen via onze sieraden. Bied zonder matiging onze aanpasbare accessoires aan: de zilveren notitieclip, de zilveren sleutelhanger van het hart of de zilveren slavenarmband voor heren.

De Art'emi collecties zijn ook bedoeld om aan te passen aan elke persoonlijkheid. Inderdaad, wij geloven dat elke man, elk kind, elke vrouw in staat moet zijn om zichzelf aan te bieden en unieke stukken aan te bieden die met hen overeenkomen. Daarom werken we op een ambachtelijke en toegepaste manier om u collecties voor alle gelegenheden aan te bieden.

Aangezien het aanpassen van een juweel duur kan zijn, biedt uw juwelier in Charleroi u bovendien aan om al haar selectie sieraden en accessoires gratis voor u te graveren. Aarzel dus niet om een eeuwige boodschap over te brengen door middel van onze creaties. Bied zonder moderatie onze aanpasbare accessoires zoals onze armbanden, notitieclips, kettingen, medaillons of oorbellen.

Gratis gravure en levering in heel België

Uw ambachtelijke juwelier in Charleroi: bestel waar u ook bent

Om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden, bieden wij u gratis verzending door heel Europa. We leveren in heel België en, wat de stad Charleroi betreft, leveren we in al zijn districten:

- Ransart 

- Jumet 

- Gilly

- Couillet 

- Marcinelle

- Gosselies

Maar ook in de omliggende gemeenten. Wilt u advies of een aanbeveling? Aarzel niet om ons te schrijven. Al onze juwelen worden gemaakt in ons atelier in Brussel, maar we leveren ze overal in België.

Uw ambachtelijke juwelier in Charleroi: een juweel dat op u lijkt

Wil je een sieraad of een accessoire dat in jouw beeld staat? Uw juwelier in Charleroi stelt u al haar ervaring en precieze technieken ter beschikking om u een juweel van hoge kwaliteit aan te bieden. Art'emi is toegewijd aan het aanbieden van verfijnde en tijdloze sieraden, zodat u het juweel kunt ontvangen dat aan al uw verwachtingen voldoet, of het nu parel, zilver, edelstenen of goud is. 

Uw juwelier in Charleroi biedt gratis levering bij het bestellen van uw juweel of gepersonaliseerde accessoire. Wat vind je ervan om het woord zoet, de datum of de tekening van een dierbare op het juweel van je keuze te ontvangen? Wacht dus niet langer en ga naar onze e-shop om het juweel of accessoire van uw dromen aan te bieden. De Art'emi collecties wachten op u.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u