De haakarmband van de mensen
search
  • De haakarmband van de mensen
  • Heren haak armband

De haakarmband van de mensen

€ 49,00

Gewaxt katoenen touw

Instelbare maat

Haak hanger

Massief zilver 925 en geel verguld

vishaak

Afmeting: 3,5 x 1,5 mm

Gewicht: 2,7 g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Metalen
Grootte
Kleurenarmband
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Mannen haak haak armband: de juiste p(io)èche!

De haakarmband voor mannen is HET detail dat alles doet voor liefhebbers van de zee. Deze armband heeft een verstelbare maat. Bovendien is het verkrijgbaar in 5 kleuren. Geen excuus meer! U zult noodzakelijkerwijs de armband vinden die het beste bij u past. De haakvormige hanger is verkrijgbaar in massief zilver of verguld goud. Deze armband is praktisch en gemakkelijk te dragen, dit bij elke gelegenheid.

Art'emi heeft kwaliteit in het bloed

De Brusselse juwelierszaak art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Speciaal ontworpen om u te begeleiden in het dagelijks leven, kan de haakhaak hanger worden gemaakt van 925 zilver (ook bekend als massief zilver of sterling zilver). De laatste bevat 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur geld staat bekend als zeer kneedbaar. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is om dit juweel te maken. Alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit. Overigens genereert geld geen allergische reacties en is het daarom geschikt voor alle huidtypes.

Maar de vermeil staat ook in de schijnwerpers met de haakhanger. Dit is zilver 925 met een vergulding van minimaal 3 micron. Het goud dat wordt gebruikt voor het plateren is 18-karaats goud, bestaande uit ten minste 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver is bedekt met goud, twee anallergische metalen! Tot slot is een ander voordeel van vermeil dat de binding tussen de twee metalen die het vormen het een uitzonderlijke sterkte geeft.

Gemaakt van gewaxt katoen, het touw is nog steeds robuust en flexibel.

De haakarmband voor heren: een veilige gok!

De heren haakarmband wordt snel je onmisbare accessoire. De ruime keuze aan kleuren zal u alleen maar bekoren en bevredigen. Bovendien kunt u alle creaties gratis aan u laten bezorgen art'emi , over de hele wereld. Tot slot staan wij ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Vergeet niet dat het merk ook een systeem van aanpasbare gravures biedt. Dit is waar het gebeurt. Als je deze armband leuk vond, zul je ook de andere armbanden van de zomercollectie aan zee leuk vinden, zoals de shell-armband.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5408137623546
upc
544473104853

Je bent misschien ook geïnteresseerd in