Vrouwen dubbele vlinder ketting
  search
  • Vrouwen dubbele vlinder ketting
  • Vrouwen dubbele vlinder ketting

  Vrouwen dubbele vlinder ketting

  € 99,00

  Massief zilver 925

  Roze parelmoer voor vlinder en grijze parelmoer voor donut

  De bal is zilver 925

  Lengte dubbele kogelketting: 42 cm

  Lengte van de hanger: 20 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen dubbele vlinder ketting: een uitnodiging voor delicatesse

  de dubbele vlindervrouw ketting vanArt'emi is iets gedurfder dan zijn broertje met een enkele ketting. Het blijft heel gemakkelijk te associëren, maar zal meer karakter geven aan de vrouwen die het zullen dragen. Het bestaat uit een dubbele ketting in massief zilver, gemonteerd door een vlindervormige hanger in roze parelmoer, een donut in grijze parelmoer en een zilveren bal. De drie kleine ornamenten van deze ketting geven het een lente en boheemse uitstraling.

  Art'emi, een adembenemende kwaliteit!

  De Brusselse juwelier art'emi benadrukt zijn kwaliteitsjuwelen gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier zijn de dubbele ketting van de ketting en zijn parel gemaakt van massief zilver (gewoonlijk sterling zilver of 925 zilver genoemd). Dit bestaat uit 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de kracht geeft die nodig is om dit juweel te maken. Al onze zilveren creaties dragen een "925" punch als teken van kwaliteit.

  De grijze donut en roze vlinderstempels zijn gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. De dunne lagen aragoniet liggen aan de oorsprong van het effect van iridescence, waarvan de schittering parelmoerachtig is. Bovendien komt het woord "parelmoer" van het Arabische "naqqara". In het Engels wordt het genoemd naar de naam die het kreeg van de eerste koningin Elizabeth: parelmoer (parelmoer).

  De dubbele ketting in zilver en parelmoer vlinder vanart'emi, een gepassioneerde creatie

  Voor een romantische en lichte look is dit het juiste juweel. Aangenaam om te dragen en met een vleugje originaliteit dankzij de dubbele zilveren ketting, zal deze dubbele vlinderkettingvrouw deze zomer je beste bondgenoot zijn. Daarnaast herinneren we u eraan dat u al onze creaties gratis aan u kunt laten bezorgen, waar u ook bent. Tot slot staat de hele gelukkige familie tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet langer en vlieg naar dagdromen met deze charmante ketting!

  Om zonder matiging te consumeren met de multipapillon oorbellen en de dubbele vlinderketting armband voor een totale landelijke look!

  8 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543609165331
  EAN-13
  5496136264792

  Misschien vind je dit ook interessant