Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je jezelf trakteren? Door u een van onze juwelen aan te bieden, zult u dag en nacht stralen. Inderdaad, onze collectie sieraden en accessoires omvat veel modellen in verschillende kleuren en aangepast aan alle stijlen. Zo zullen mannen, vrouwen en kinderen hun geluk vinden. Bijouterie Tubeke: art'emi levert internationaal gratis. Dus trakteer uzelf door onze prachtige collectie te dragen.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Aanpasbaar volgens uw wensen

Zodat u een juweel kunt dragen dat u vertegenwoordigt of een origineel geschenk kunt aanbieden, bieden wij gratis maatwerk van een breed scala aan sieraden. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde babyzilver gourmette aanbieden voor een doop. Zijn sprankelende geld zal schitteren op deze gedenkwaardige dag. Je kunt je wederhelft ook een gepersonaliseerde zilveren hartketting vrouw aanbieden als bewijs van je liefde. Laat haar zien dat je aan haar denkt door je initialen of een lief woord erop te graveren. Daarnaast kun je het ook matchen met een gepersonaliseerde zilveren medaille armband voor vrouwen.

De ontwerper en oprichter Artémi Vasilakis biedt ook sieraden aan op specifiek verzoek. U heeft daarom de mogelijkheid om een juweel te dragen met een elegant ontwerp en aanpasbaar aan uw afbeelding. Zijn aandacht voor het kleinste detail schemert door in zijn creaties. Als gepassioneerde vrouw is het met plezier dat ze uw verzoeken op een zeer precieze manier zal realiseren.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Tubize: art'emi, een uniek creatief proces

De art'emi creaties zijn versierd met edele materialen zoals 9 of 18 karaat goud, 925 massief zilver, vermeil of parelmoer. 

Bovendien zijn sommige van onze sieraden versierd met uitsluitend kostbare of halfedelstenen. Omdat het is door de hoge kwaliteit van elk materiaal te garanderen dat art'emi u oogverblindende creaties kan bieden die de tand des tijds doorstaan. 

Zijn niet aflatende passie voor sieraden leidt hem naar de nieuwste trends. 

In een verlangen naar eeuwige vernieuwing is ze voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen. Dankzij dit biedt het u een actuele en tijdloze collectie, evenals regelmatig nieuwe producten.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u