Wil je jezelf trakteren? Door u een van onze juwelen aan te bieden, zult u dag en nacht schitteren. Inderdaad, onze collectie van sieraden en accessoires omvat vele modellen in verschillende kleuren en geschikt voor alle stijlen. Zo zullen mannen, vrouwen en kinderen hun geluk daar vinden. Tubize Jewellery: art'emi levert u gratis internationaal. Dus verwen jezelf door het dragen van onze prachtige collectie.

Aanpasbaar naar wens

Zodat u een sieraad dragen dat u vertegenwoordigt of een origineel cadeau aanbiedt, bieden wij gratis maatwerk van een breed scala aan sieraden. U dus een gepersonaliseerde baby zilver gourmet voor een doop, bijvoorbeeld. Zijn sprankelende zilver zal schitteren op deze gedenkwaardige dag. U ook bieden uw half een aangepaste zilveren hart ketting vrouw als bewijs van je liefde. Laat haar zien dat je aan haar denkt door je initialen of een lief woord te graveren. By the way, u ook overeenkomen met een aangepaste vrouwen zilveren medaille armband.

Ontwerper en oprichter Artémi Vasilakis stelt ook voor om sieraden te maken op specifiek verzoek. Zo heb je de mogelijkheid om een juweel te dragen met een elegant ontwerp dat kan worden aangepast in uw afbeelding. Zijn aandacht voor het kleinste detail komt tot uiting in zijn creaties. Als gepassioneerde vrouw, ze is blij om uw verzoeken zeer precies.

Tubize Jewellery: art'emi, een uniek creatief proces

De creaties art'emi zijn versierd met edele materialen zoals 9 of 18 karaats goud, massief zilver 925, vermeil of parelmoer. Daarnaast is sommige van onze sieraden versierd met uitsluitend kostbare of halfedelstenen. Want het is door het waarborgen van de hoge kwaliteit van elk materiaal dat art'emi kan bieden u oogverblindende creaties die de tand des tijds doorstaan. Zijn niet aflatende passie voor sieraden leidt hem naar de nieuwste trends. In een verlangen naar voortdurende vernieuwing, is ze voortdurend op zoek naar nieuwe bronnen van inspiratie. Hierdoor biedt het u een actuele en tijdloze collectie, evenals regelmatig nieuwe producten.

Bijouterie TubizeBijouterie Tubize Bijouterie TubizeBijouterie Tubize