Het meisje van het meisje springt ketting
search
  • Het meisje van het meisje springt ketting
  • Het meisje van het meisje springt ketting
  • Het meisje van het meisje springt ketting

Het meisje van het meisje springt ketting

€ 130,00

Massief zilver 925

Kettinglengte: 87 cm

Lengte hanger: 6 cm

Gewicht: 28.9g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen meisje springen ketting: Een offbeat ketting!

De vrouwen meisje springen ketting is een juweel dat origineel wil zijn! U zult ongetwijfeld de eigenzinnige kant waarderen die een interessant contrast zal brengen met uw meest sobere en klassieke outfits. Het is HET originele juweel bij uitstek. Inderdaad, deze massief zilveren trui zal verrassen en verweven de meest nieuwsgierige. Haar meisjevormige hanger is zo gemaakt dat haar hoofd, armen en benen de hele tijd in beweging waren. Zo beweegt elk deel op het ritme van je bewegingen.

Geld en ons: een lang liefdesverhaal

De sieraden vanart'emi maken gebruik van authentieke knowhow en hoogwaardige materialen. De dames meisjes springketting is gemaakt van zilver 925. Dit, ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd, bevat ten minste 92,5% zilver aangevuld met 7,5% koper. Het is een materiaal dat bekend staat als zeer kneedbaar. Deze combinatie van zilver en koper geeft de robuustheid die nodig is voor de vervaardiging van dit juweel. In feite dragen alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als een teken van kwaliteit.

De ketting sautoir hanger meisje voor vrouwen, een leuk juweel

Om te beginnen zal deze verrassende springkraag de ziel van je kind en je speelse en speelse kant wakker maken. Het is ook het ideale cadeau voor de moeders van kleine prinsesjes! Ze zullen op de een of andere manier hun kleine peuters de hele tijd dicht bij haar hebben! Er moet ook worden opgemerkt dat u al onze creaties gratis in iedereen aan u kunt laten bezorgen. De Brusselse juwelierszaak biedt ook een volledig gratis graveerservice. Aarzel niet om deze trui aan te passen met de naam van uw lieve kinderen. Tot slot staat het team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Voor moeders van kleine piraten, niet jaloers! Ontdek ook de jongenstrui.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in