De jongenssprongketting van de vrouw
  search
  • De jongenssprongketting van de vrouw
  • De jongenssprongketting van de vrouw

  De jongenssprongketting van de vrouw

  € 150,00

  Massief zilver 925

  Kettinglengte: 87 cm

  Lengte hanger: 5 cm

  Gewicht: 27.4g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Springende kraag jongen vrouw: een offbeat ketting!

  De kraag sautoir jongen vrouw is een juweel dat leuk wil zijn! U zult ongetwijfeld de eigenzinnige kant waarderen die een interessant contrast zal brengen met uw meest sobere en klassieke outfits. Het is HET originele juweel bij uitstek. Inderdaad, deze massief zilveren trui zal verrassen en verweven de meest nieuwsgierige. Zijn jongenvormige hanger werd zo gemaakt dat zijn hoofd, armen en benen de hele tijd bewogen. Zo beweegt elk deel op het ritme van je bewegingen.

  Geld en ons, een lang liefdesverhaal

  De art'emi sieraden maakt gebruik van authentieke knowhow en hoogwaardige materialen. De dames springkraag is gemaakt van zilver 925. Deze, ook bekend als massief zilver of sterling zilver, bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is een materiaal waarvan bekend is dat het zeer flexibel is. Dit mengsel van zilver en koper geeft de nodige sterkte voor de vervaardiging van deze ketting. In feite, al onze zilveren sieraden sport het kenmerk "925" als een teken van kwaliteit.

  De springende vrouw van de kraagjongen, een grappig juweel

  Om te beginnen zal deze verrassende springkraag de ziel van je kind en je speelse en speelse kant wakker maken. Het is ook het ideale cadeau voor moeders van kleine stukjes kool! Ze zullen op de een of andere manier hun kleine peuters de hele tijd met en in de buurt van haar hebben! Er moet ook worden opgemerkt dat u alle creaties art'emi gratis bij u kunt laten bezorgen in iedereen. De Brusselse juwelierszaak biedt ook een volledig gratis graveerservice. Aarzel niet om deze trui aan te passen met de naam van uw lieve kinderen. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen over het inkoop- en productieproces te beantwoorden.

  Voor de moeders van kleine prinsesjes, niet jaloers! Ontdek ook de meisjestrui.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542018283575
  EAN-13
  5445551912290

  Misschien vind je dit ook interessant