Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

U woont in Virton en u bent op zoek naar een kwaliteitssieradenwinkel bij u in de buurt ? Zoek niet verder, de Art'emi online juwelierszaak heeft alles wat u nodig heeft binnen handbereik! Inderdaad, u zult alle kwaliteitscollecties vanuit uw luie stoel kunnen ontdekken. En maak je geen zorgen, want de levering is gratis! De juwelierszaak van Virton : ontdek de creaties van Art'emi.

Ontdek ons hele juwelenassortiment

Gratis levering in heel België

Creaties op maat

Wil je haar zeggen dat je van haar houdt? Een sieraad is een waardevol geschenk dat je bewaart en waar je zorg voor draagt, zeker als het van je geliefde komt. 

Op de website van Art'emi - juwelier van Virton - vindt u verschillende modellen van aanpasbare juwelen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. 

U kunt een belangrijke datum of een belangrijke boodschap op uw fantasiejuwelen en accessoires graveren.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Collectie voor mannen, vrouwen en kinderen

Art'emi juwelen biedt een ruime keuze aan accessoires en aanpasbare juwelen voor vrouwen. Met juwelen worden natuurlijk ringen, armbanden, halskettingen en oorbellen bedoeld, maar deze Belgische ontwerpster heeft er ook voor gekozen u curbkettingen, sleutelhangers en parelmoeren speldbroches voor te stellen. 

Deze verscheidenheid van creaties ligt in de lijn van haar wens om zoveel mogelijk vast te houden aan het beeld van elegantie en moderniteit van de vrouw. Haar creaties zijn gemaakt van edele materialen in 925 zilver voor fantasiejuwelen of in goud van hoge kwaliteit, vergezeld van halfedelstenen, natuurlijk paarlemoer of leer.

Art'emi juwelen biedt ook een ruime keuze aan accessoires en herenjuwelen. En ja, tegenwoordig hebben mannen een belangrijke plaats ingenomen in de juweliersbranche. 

De laatsten besteden veel meer aandacht aan hun imago en verbergen het niet. Daarom probeert Art'emi aan hun behoeften te voldoen door hen een ruime keuze aan juwelen en accessoires aan te bieden. 

U vindt er een ruim assortiment zilveren en gouden sieraden van hoge kwaliteit, zoals armbanden, halskettingen en armbanden, maar ook de onmisbare rechthoekige manchetknopen. Voor mannen bieden wij ook een interessante selectie van alledaagse accessoires zoals geldclips, sleutelhangers en afgeronde kraagsteunen.

En omdat Art'emi aan de hele familie heeft gedacht, is er ook een juniorcollectie van armbanden, en kettingen voor uw kinderen.

Bijouterie Virton : gratis levering in al uw steden

De kers op de taart? Onze creaties kunnen gratis gepersonaliseerd worden en bij u thuis geleverd worden zonder extra kosten!

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u