Knijp euronota's mens
  search
  • Knijp euronota's mens
  • Typografie van de eurobankbiljettenclip voor heren
  • typografie pinch euro man tickets
  • typografie pinch euro man tickets

  Knijp euronota's mens

  € 80,00

  Massieve zilveren bankbiljetten 925

  Symbool: Euro

  Breedte: 4 cm

  Hoogte: 2,5 cm

  Gratis levering -  Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Knijp euro zilveren biljetten: het accessoire dat je niet zonder kunt!

  Ben je nog steeds op zoek naar dat verdomde ticket dat je zeker wist dat je in je portemonnee stopte? Hoe makkelijk ben je om je tickets te verspreiden? Art'emi heeft de oplossing met deze euro zilveren biljetten klem. Geen problemen meer! De ticketclip zorgt voor een betere opslag. Met zijn mini-ontwerp, het is elegant en zeer praktisch. Het kleine formaat geeft je absolute discretie en het past gemakkelijk in je zakken.

  Art'emi voor zilver

  Ten eerste is art'emi al vele jaren juwelier. De Brusselse sieraden art'emi biedt unieke kwaliteitssieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier zijn de eurozilverbankbiljetten gemaakt van massief zilver (ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd). Deze laatste bestaat voor minstens 92,5% uit zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als zeer flexibel. Alle zilveren sieraden en accessoires art'emi dragen de "925" punch als een teken van kwaliteit.

  De voordelen van de euro-s acroniem bankbiljettenklem inart'emi

  Dankzij deze prachtige euro zilveren bankbiljettenklem u uw tickets vinden met een klik op de knop. Een tang geeft deze onderscheidende en high-end look. Het voegt finesse en elegantie toe aan je persoonlijkheid. Het camoufleert in al je outfits en kan gemakkelijk worden gebruikt. Inderdaad, met dit accessoire, de tickets niet langer kreukelen, het gooit niet?

  De truc om vast te stellen: plaats de hoogwaardige noten hieronder en de kleine waarde noten op de top voor optimaal gebruik.

  We herinneren u er ook aan dat art'emi creaties wereldwijd beschikbaar zijn en gegarandeerd voor een jaar.

  Als u op zoek bent naar een corporate gift, zal deze massief zilveren geschenk clip perfect zijn. Zie ook cash clip te branden of dollar clip.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541238804850
  EAN-13
  5427416697221

  Misschien vind je dit ook interessant