De dollarrekeningen van de dollar
search
  • De dollarrekeningen van de dollar
  • typografie pinch dollar dollar tickets man
  • typografie pinch dollar dollar tickets man
  • typografie pinch dollar dollar tickets man

De dollarrekeningen van de dollar

€ 50,00

Massieve zilveren bankbiljetten 925

Symbool: Dollar

Breedte: 4 cm

Hoogte: 2,5 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Dollar zilveren noot snuifje: het accessoire dat onmisbaar wordt!

Ben je nog steeds op zoek naar dat verdomde ticket dat je zeker wist dat je in je portemonnee stopte? Hoe makkelijk ben je om je tickets te verspreiden? Art'emi heeft de oplossing met deze dollar zilveren factuur clip. Geen problemen meer! De ticketclip zorgt voor een betere opslag. Met zijn mini-ontwerp, het is elegant en zeer praktisch. Het kleine formaat geeft je absolute discretie en het past gemakkelijk in je zakken.

Art'emi voor zilver

Ten eerste is art'emi al vele jaren juwelier. Belgische sieraden art'emi biedt unieke kwaliteitssieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier zijn de zilveren dollarbankbiljetten gemaakt van massief zilver (ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd). Deze laatste bestaat voor minstens 92,5% uit zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als zeer flexibel. Alle zilveren sieraden en accessoires art'emi dragen de "925" punch als een teken van kwaliteit.

De voordelen van de zilveren dollarbiljet klem art'emi

Met deze prachtige dollar zilveren bankbiljettenklem, u uw tickets te vinden op de klik van een knop. Een tang geeft deze onderscheidende en high-end look. Het voegt finesse en elegantie toe aan je persoonlijkheid. Het camoufleert in al je outfits en kan gemakkelijk worden gebruikt. Inderdaad, met dit accessoire, de tickets niet langer kreukelen, het gooit niet?

De truc om vast te stellen: plaats de hoogwaardige noten hieronder en de kleine waarde noten op de top voor optimaal gebruik.

We herinneren u er ook aan dat art'emi creaties wereldwijd beschikbaar zijn en gegarandeerd voor een jaar.

Als u op zoek bent naar een relatiegeschenk, zal deze 925 zilveren geschenkclip perfect zijn. Zie ook notitie clip te branden of eurobiljet klem.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5424085236362
upc
545391252060

Je bent misschien ook geïnteresseerd in