De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder
  search
  • De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder

  De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder

  € 85,00

  Massief zilveren pin 925

  Roze kwarts in de vorm van een roze bal en roze bloem

  Parelmoer voor de vlinder

  Pinmaat 5,8 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Broche vrouw pinnen bloem roze parelmoer vlinder - Het is allemaal een kwestie van detail.

  Artémi heeft zich een reeks ultra-trendy broches voorgesteld om je outfits te verbeteren. Voor werkdagen, maar ook voor kledingavonden. Ze zijn perfect om een persoonlijk tintje aan je kleding te geven. Bovendien verfijnen ze je blik tot in het kleinste detail. Ontdek de sublieme broche vrouw speld bloem roze parelmoer vlinder. Zorgvuldig gemaakt, het is van ongeëvenaarde kwaliteit. Of je het nu wilt gebruiken om een shirt te sluiten of gewoon om een jurk te versieren, dit accessoire zal zich snel vestigen in je dagelijks leven. Om dit unieke stuk te proberen is om het te adopteren! Deze broche, helemaal opnieuw bedacht door Artemi, brengt je licht en verfijning.

  Een zorg voor kwaliteit meesterlijk uitgevoerd.

  Dit accessoire is samengesteld uit verschillende materialen die het een onberispelijke kwaliteit geven. Allereerst is de pin gemaakt van massief zilver 925. Dan zijn de rozen en roze ballen gemaakt van roze kwarts. Tot slot is de vlinder gemaakt van parelmoer. Een winnend trio voor een sprankelende en poëtische stijl tegelijk. Laat dan je gevoeligheid soepel zien!

  Met de broche vrouw pinnen bloem roze parelmoer vlinder. Ze begeleidt je nu dagelijks in je verschillende activiteiten terwijl ze finesse. Wil je een sieraad van uitmuntendheid? Dit accessoire voldoet dus aan al uw verwachtingen.

  Bied een origineel en poëtisch accessoire.

  Als het gebruik van de pin in de eerste plaats van praktische aard is, is deze op een opmerkelijke manier geëvolueerd. Op deze manier hebben verschillende vormen, kleuren en maten hun opwachting gemaakt tot grote vreugde van deze dames. Elke vrouw heeft er altijd minstens één in haar la. Meer bewerkt, origineler en verfijnder, het verbetert de meest elementaire outfits met klasse. Daarom heeft de ontwerper Artemi de prachtige broche vrouw speld bloem roze parelmoer vlinder ontworpen en ontworpen. Een mix van elementen geïnspireerd door de natuur. Het sublimeert je stijl en onthult je gevoeligheid. Zeer resistent en aangenaam om te dragen, belichaamt ze het perfecte cadeau voor een vrouw die op zoek is naar poëzie. Kies dan voor dit flatterende en blijvende cadeau om een vrouw te vullen die je dierbaar is.

  In hetzelfde assortiment biedt de sieraden art'emi u deze gepersonaliseerde roze zilveren kettingvrouw of deze prachtige zilverroze kwartsring.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548201692773
  EAN-13
  5405763208000

  Misschien vind je dit ook interessant