De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder
search
  • De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder

De speld van de vrouwenspeld roze bloemmom-van-parelvlinder

€ 85,00

Massieve zilveren speld 925

Roze kwarts in de vorm van roze bal en roze bloem

Parelmoer voor de vlinder

Pingrootte 5,8 cm

Gratis verzending

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen broche pinnen roze bloem vlinder moeder-van-parel - Het is allemaal een kwestie van detail.

Artémi heeft een reeks ultra-trendy broches ontworpen om je outfits te verbeteren. Voor werkdagen, maar ook voor avonden gekleed. Ze zijn perfect voor het geven van een persoonlijk tintje aan uw kleding. Bovendien verfijnen ze je blik tot in het kleinste detail. Ontdek de sublieme broche vrouw pin roze bloem moeder-van-parel vlinder. Zorgvuldig vervaardigd, het is van ongeëvenaarde kwaliteit. Of u het nu wilt gebruiken om een shirt te sluiten of gewoon om een jurk te versieren, dit accessoire zal snel vestigen in uw dagelijks leven. Om te proberen dit unieke stuk is om het te nemen! Deze broche is vanaf nul ontworpen door Artemi en brengt je licht en verfijning.

Een zorg voor kwaliteit meesterlijk uitgevoerd.

Dit accessoire bestaat uit verschillende materialen die het onberispelijke kwaliteit geven. Allereerst is de pin in massief zilver 925. Dan zijn de rozen en roze ballen in roze kwarts. Ten slotte is de vlinder in parelmoer. Een winnend trio voor een sprankelende en poëtische stijl tegelijk. Dan onthullen uw gevoeligheid zachtjes!

Met de broche vrouw pin roze bloemvlinder parelmoer. Ze begeleidt je nu dagelijks in je verschillende activiteiten terwijl ze finesse. Wilt u uitstekende sieraden? Dit accessoire voldoet dus aan al uw verwachtingen.

Bied een origineel en poëtisch accessoire aan.

Hoewel het gebruik van de pin in de eerste plaats praktisch is, is deze opmerkelijk geëvolueerd. Op deze manier zijn verschillende vormen, kleuren en maten verschenen tot grote vreugde van deze dames. Elke vrouw heeft er altijd minstens één in haar la. Meer uitgebreide, meer originele en meer verfijnd, het verbetert de meest elementaire outfits met klasse. Daarom ontwierp en ontwierp ontwerper Artémi de prachtige vrouwenbrochespeld roze bloemenmoermoervlinder. Een mix van elementen geïnspireerd door de natuur. Het verbetert uw stijl en onthult uw gevoeligheid. Zeer resistent en aangenaam om te dragen, belichaamt ze het perfecte cadeau voor een vrouw op zoek naar poëzie. Kies dit vleiende en duurzame cadeau om een vrouw te bevredigen waar je om geeft.

In hetzelfde assortiment, de sieraden art'emi biedt u deze aangepaste roze zilveren ketting of deze prachtige zilveren ring roze kwarts.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in