Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Wilt u uzelf trakteren op een uniek, op maat gemaakt juweel of accessoire om uw outfit te verfraaien? Of misschien wilt u het cadeau doen aan een van uw dierbaren? De online juwelierszaak Art'emi wacht op u op haar website en weet u zonder enig probleem te bekoren, waar u zich ook bevindt in België. Juwelen Comines-Warneton : de levering is gratis, dus doe uzelf een plezier en aarzel niet om een bestelling te plaatsen.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Kies voor een unieke stijl

Tot slot, dames en heren, aarzel niet langer en schenk uzelf een prachtige zilveren medaille ketting voor heren of een prachtige zwarte agaat ring in zilver. 

Bezoek onze site om uw juweel of accessoire te vinden binnen de nieuwste collectie. 

Art'emi, uw online winkel van referentie voor de beste juwelen, biedt een ruime keuze aan halskettingen zoals de gepersonaliseerde man van zilveren militaire plaat. 

Maar ook de zilveren medaille ketting ovaal gepersonaliseerd voor mannen of de zilveren slavenarmband gepersonaliseerd voor mannen en vrouwen

Onze e-shop reserveert ook vele andere verrassingen voor u allen, of u nu man, vrouw of kind bent.

Ontdek onze andere juwelen

Sieraden Comines-Warneton : sieraden voor iedereen

Mannen raken steeds meer geïnteresseerd in sieraden, soms op dezelfde manier als vrouwen, omdat zij graag een persoonlijk tintje aan hun outfit geven. Daarom worden vooral herensieraden steeds modieuzer. 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het niet langer ongebruikelijk dat mannen hun pols en hals versieren met mooie sieraden en accessoires. 

Ringen zijn nu ook een mannelijke vorm, aangezien mannenringen niet langer alleen trouwringen moeten zijn. 

Ontdek ook onze dames- en juniorcollecties zodat u geen enkel lid van uw gezin vergeet. 

Een knowhow die u zal verleiden

Een ketting met of zonder hanger, een stijlvolle armband of een verfijnde ring... De onvoorwaardelijke van de natuurlijke zal zich wenden tot de traditionele vrouw juwelen. 

Ontdek onder onze collecties, de armband doel touw gepersonaliseerde vrouw. Of de zilveren halsketting. Ze zullen al je verlangens bevredigen.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u