Vrouwen drop zilveren ketting
search
  • Vrouwen drop zilveren ketting
  • Vrouwen drop zilveren ketting

Vrouwen drop zilveren ketting

€ 70,00

Massief zilver 925

Kettinglengte 42 cm

Druppelvormige hanger: hoogte: 17 mm

breedte: 9 mm

Gratis verzending - Verzenden binnen 24 uur

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen drop zilveren ketting: een ketting stroomt uit de bron

Ook geïnspireerd door de natuur, zal deze gemakkelijk te dragen ketting je nek complimenteren. Met zijn slanke, delicate en verfijnde ontwerp, de zilveren drop vrouwen ketting zal u begeleiden waar je ook gaat. Het zal perfect verbeteren al uw outfits, of casual of gekleed. Het zal zeer geschikt zijn voor zachte en discrete vrouwen, op zoek naar elegantie, zuiverheid en discretie. Het is ook een goed cadeau idee, waarmee u zeker niet teleur te stellen.

Art'emi en zilver

De Art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van unieke materialen. De zilveren ketting drop vrouw is gemaakt van zilver 925 (ook wel massief zilver, fijn zilver of zelfs sterling zilver). Dit type zilver bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als zeer kneedbaar. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze ketting te maken. Alle zilveren sieraden art'emi dragen de "925" punch als een teken van kwaliteit.

De zilveren ketting drop brengt je een regen van geluk

Dit eenvoudige en tijdloze juweel brengt je vrouwelijkheid en elegantie. Het zal de kleine ketting te wenden tot als je geen tijd hebt of je weet niet wat te dragen. De zilveren druppel is zo gevormd dat het resultaat uniek, delicaat en mysterieus is. Het is het kleine vleugje fantasie dat alles doet! Bovendien worden alle creaties art'emi gratis geleverd, en die, over de hele wereld. Daarnaast begeleiden onze creaties een certificaat van echtheid en een garantie van één jaar. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze slanke ketting leuk vond, zul je ook dol zijn op onze prachtige en tijdloze drop ring die bij je past. En vooral, om te consumeren zonder matiging!

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in