Vrouwen drop zilveren ketting
search
  • Vrouwen drop zilveren ketting
  • Vrouwen drop zilveren ketting
  • Zilveren ketting drop vrouw

Vrouwen drop zilveren ketting

€ 95,00

Massief zilver 925

Kettinglengte 42 cm

Druppelvormige hanger: hoogte: 17 mm

breedte: 9 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Kettingen
Hoeveelheid
Laatste artikelen op voorraad

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Zilveren ketting drop woman: een ketting die uit de bron stroomt

Ook geïnspireerd door de natuur, zal deze gemakkelijk te dragen ketting uw ketting complimenteren. Met zijn slanke, delicate en verfijnde ontwerp, zal de zilveren druppel vrouwen ketting u begeleiden waar u ook gaat. Het zal al je outfits perfect sublimeren, of ze nu casual of gekleed zijn. Het past zeer goed zachte en discrete vrouwen, op zoek naar elegantie, zuiverheid en discretie. Het is ook een goed cadeau-idee, waarmee je zeker niet teleurstelt.

Art'emi en geld

De Art'emi juwelier biedt kwaliteitsjuwelen gemaakt van unieke materialen. De zilveren drop woman ketting is gemaakt van zilver 925 (ook wel massief zilver, fijn zilver of zelfs sterling zilver genoemd). Dit type zilver bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur geld staat bekend als zeer kneedbaar. Het is deze zilver/koper combinatie die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze ketting te maken. Alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

De zilveren ketting drop brengt je een regen van geluk

Dit eenvoudige en tijdloze juweel brengt je vrouwelijkheid en elegantie. Het zal de kleine ketting zijn om naar toe te gaan als je geen tijd hebt of niet weet wat je moet dragen. De zilveren druppel is zo gevormd dat het resultaat uniek, delicaat en mysterieus is. Het is het kleine vleugje fantasie dat alles doet! Bovendien worden alle creaties art'emi gratis geleverd, en die, over de hele wereld. Daarnaast begeleiden een certificaat van echtheid en een jaar garantie onze creaties. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze strakke ketting leuk vond, zul je ook onze mooie en tijdloze dropring leuk vinden. En vooral om zonder matiging te consumeren!

2 Produceren

Specifieke referenties

UPC
547740506602
EAN-13
5488191955371

Misschien vind je dit ook interessant