Zilveren dalingsoorbellen
search
  • Zilveren dalingsoorbellen
  • Zilveren dalingsoorbellen
  • Zilveren dalingsoorbellen

Zilveren dalingsoorbellen

€ 110,00

Massief zilver 925

Druppelvormige krullen met een staaf en kinderwagen

Oorbel lengte: 150 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Hoeveelheid

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Zilveren oorbellen: de essentie

Altijd in het thema van natuur en verfijning, creëerde art'emi dit paar zilveren oorbellen. De sluiting is een staaf en de sluiting een vlinder. Perfect voor iedereen die niet tegen haakvormige oorbellen kan en op zoek is naar een vrij discreet en elegant paar. Ze zijn buitengewoon gemakkelijk te dragen en passen bij al je outfits. Het is een geweldig cadeau-idee, waarmee u zeker niet teleur zult stellen.

Creations art'emi : zilver in de kijker

De Brusselse juwelierszaak art'emi biedt u kwaliteitsjuwelen gemaakt van uitzonderlijke materialen. De oorknopjes zijn gemaakt van 925 zilver (algemeen bekend als massief zilver, fijn zilver of sterling zilver). Dit is samengesteld uit minimaal 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is inderdaad bekend dat puur zilver een zeer kneedbaar materiaal is. Het is deze zilver / koper combinatie die het materiaal de sterkte geeft die nodig is voor het maken van deze oorbellen. Alle art'emi zilveren sieraden @4C8P0 het keurmerk "925" als teken van onze kwaliteit en onze knowhow.

De oorbellen in zilver art'emi , een paar dat uit de bron vloeit

Kies voor dit charmante paar oorknopjes om je hoofd te sublimeren. Ze zijn eenvoudig en tijdloos en brengen vrouwelijkheid en elegantie aan uw outfit. Daarnaast informeren wij u dat al onze creaties gratis bij iedereen geleverd kunnen worden. Al onze sieraden hebben een garantie van een jaar. Ten slotte staat het hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden tijdens het aankoop- en fabricageproces.
Eindelijk, als je deze oorbellen leuk vond, zul je zeker dol zijn op de rest van de familie: de oorbellen met hangende haakjes. Neem gerust ook een kijkje in de rest van de dropcollectie. De drop ring , de small drop of pendulum drop kettingen wachten op je!15 Produceren

Specifieke referenties

UPC
540857608214
EAN-13
5422697605897

Misschien vind je dit ook interessant