De douane zilveren slavenarmband van de vrouw
  search
  • De douane zilveren slavenarmband van de vrouw
  • De douane zilveren slavenarmband van de vrouw
  • De douane zilveren slavenarmband van de vrouw
  • De douane zilveren slavenarmband van de vrouw

  De douane zilveren slavenarmband van de vrouw

  € 145,00

  Massief zilver 925

  Aantal tekens: maximaal 10

  Het kleine formaat is op 60 ttc

  De middelgrote is 90 ttc

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde zilveren slavenarmband vrouw - een tijdloos juweel

  Wil je jezelf trakteren op een subliem juweel ? De juwelierszaak art'emi nodigt u uit om een uniek en origineel armbandmodel te ontdekken: de gepersonaliseerde zilveren slavenarmband voor vrouwen. Dit juweel is een prachtig massief zilveren accessoire . Onze juwelier geeft u de mogelijkheid om het te laten graveren om het nog persoonlijker te maken.

  Trakteer uzelf op onze prachtige gepersonaliseerde zilveren slavenarmband voor vrouwen

  De slavenarmband is een eenvoudig en elegant juweel dat zowel voor speciale gelegenheden als in het dagelijks leven kan worden gedragen. Dit is een volledig aanpasbare massief zilveren armband. U kunt ons inderdaad vragen om de inscriptie van uw keuze op dit juweel te laten graveren.

  Heb je een cadeau te maken? Deze armband is een ideaal cadeau-idee. De aanpassing maakt het uniek en veel persoonlijker dan een eenvoudig juweel. Een gegraveerd accessoire is altijd een geschenk dat bevalt. Wij bieden deze graveerservice gratis aan, dus aarzel niet om uw bestelling te plaatsen.

  Deze gepersonaliseerde zilveren slavenarmband voor dames is ontworpen met hoogwaardige metalen zoals zilver en koper. Inderdaad, onze sieraden zijn gemaakt van een legering van deze twee materialen om resistente sieraden te hebben die u jarenlang kunt bewaren.

  Pas je slaaf braceletart'emi aan

  Onze juwelier werkt met grote knowhow om u originele sieradenmodellen van onvergelijkbare kwaliteit aan te bieden. Wij bieden daarom aanpasbare sieraden aan. En om dit maatwerk uit te voeren, is niets eenvoudiger! U kunt uw sieradenbestellingen online of in de winkel plaatsen. Als u deze aankoop online wilt doen, geeft u eenvoudig het woordje op dat u wilt graveren. Wij blijven beschikbaar als u speciale verzoeken heeft met betrekking tot het aanpassen van uw sieraden.

  Op zoek naar andere armbanden voor vrouwen? Ontdek nu de zilveren parelmoeren klaverarmband en de zilveren medaillearmband.

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547419002046
  EAN-13
  5456043047475

  Misschien vind je dit ook interessant