Ben je op zoek naar een accessoire om aan te bieden? Een juweel dat in één blik het hart van je vriend raakt? Ontdek, tussen de art'emi collecties, stukken voor alle stijlen die u zeker zullen verleiden. Onze online juwelierszaak bezorgt gratis bij u thuis in Herstal. Geniet van zowel het comfort van het maken van uw keuze online thuis, als het plezier van het ontvangen van uw aankoop buiten uw deur. Herstal sieraden: ontdek nu de stukken van de juwelierszaak art'emi.

Onze damescollecties  

Elke persoon is uniek, maar er wordt vaak van je vriend gezegd dat we het niet konden uitvinden? Ze moet dus een originele en creatieve persoonlijkheid hebben. Waarom zou je hem niet een paar lange verfijnde druppeloorbellen aanbieden? Of de zilveren klaverketting

Je vriendin heeft net een kind gekregen en je wilt haar feliciteren met een elegant cadeau? Het gastronomische meisjespersonage, of het gastronomische jongenspersonage , zal dan een prachtige aandacht zijn die ze niet snel zal vergeten.

Laat ook een inscriptie naar keuze graveren, voor een 100% uniek cadeau. Ga naar onze categorie damesjuwelen of aanpasbare sieraden voor vrouwen om het object van al uw wensen te vinden .

Onze herencollecties  

Ben je op zoek naar een man die je dierbaar is met een accessoire voor het dagelijks leven, ook aanpasbaar? De zilveren hemdkraag walvis zal hem eeuwig herinneren aan uw aanwezigheid aan zijn zijde. En waarom niet een belangrijke datum laten graveren op een van onze zilveren rechthoekige manchetknopen ? De bedoeling is net zo mooi als het accessoire dat je hem aanbiedt.

Geeft je vriend de voorkeur aan sieraden, bijvoorbeeld een ketting? We hebben een hele mooie collectie heren kettingen, ook aan te passen. Om zonder matiging aan te bieden, en om dagelijks te dragen voor alle mannen.

Bekijk onze herensieraden, evenals onze aanpasbare herensieraden, om uw keuze te maken.

Onze kindercollecties  

Net als voor volwassenen wil onze juwelierszaak een breed assortiment aan stukken aanbieden voor de allerkleinsten. Van baby tot kind, ontdek sieraden aangepast aan hun activiteiten en hun actieve leven in onze collecties.

Voor een pasgeborene zijn de zilveren baby gourmet en de zilveren  ronde gourmette ideale geboortecadeaus.

Als we opgroeien, hebben we graag een herinnering aan onze kindertijd. Dit souvenir kan een deken zijn, een foto die we koesteren of een juweel dat we vaak droegen. Omdat elk kind zijn eigen persoonlijkheid heeft , is het belangrijk om, als je hem een juweel aanbiedt, na te denken over zijn temperament. Zo zullen de kleintjes die nog in de maan zijn zich zeker herkennen in de zilveren vliegtuigketting. Degenen die graag nieuwe schuilplaatsen ontdekken en op avontuur gaan, zullen hun geluk vinden in de zilveren  bootarmband die hen verlangens geeft om te reizen.

Bekijk onze categorie kindersieraden voor meer informatie. 

Herstal juwelen: kwaliteit en originaliteit ontmoeten elkaar eindelijk

Voor jou moet een mooi juweel origineel zijn, maar vooral van hoge kwaliteit? Daar zijn we het mee eens. Daarom zijn al onze sieraden en accessoires gemaakt van de fijnste materialen. Zo is de koraalzilverketting voor vrouwen alleen gemaakt van 925 zilveren en halfedelstenen. Hetzelfde geldt voor absoluut al onze sieraden en accessoires. Of ze nu goud, zilver of parelmoer zijn, al onze materialen zullen u verrassen met hun kwaliteit.

Bijouterie Herstal, een Belgische knowhow

Het is in zijn atelier in Brussel dat Artemis, Belgisch ontwerper, zijn verschillende stukken voor u maakt en graveert. Vanuit de hoofdstad personaliseren, verpakken en laten wij uw sieraden en accessoires bij u thuis in Herstal bezorgen.

Aarzel niet om onze verschillende collecties in goud, zilver of bezet met uitzonderlijke stenen te raadplegen, aan te bieden of aan te bieden zonder matiging.

Bijouterie Herstal Bijouterie Herstal Bijouterie Herstal Bijouterie Herstal

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas