Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Op zoek naar een accessoire om aan te bieden? Een juweel dat in één oogopslag het hart van je vriend raakt? Ontdek onder de art'emi collecties stukken voor alle stijlen die je zeker zullen verleiden. Onze online juwelier bezorgt gratis bij u thuis in Herstal. Geniet zowel van het comfort van het online maken van uw keuze thuis, als van het plezier van het ontvangen van uw aankoop buiten uw deur. Bijouterie Herstal: ontdek nu de stukken van de art'emi juwelierszaak.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Onze aanpasbare damescollecties

Elke persoon is uniek, maar er wordt vaak van je vriend gezegd dat we het niet konden uitvinden? Ze moet dus een originele en creatieve persoonlijkheid hebben. Waarom geef je haar niet een paar lange, verfijnde oorbellen? Of de zilveren klaverketting? 

Je vriendin heeft net een kind gekregen en je wilt haar feliciteren met een elegant cadeau? Het gourmette meisjespersonage, of het jongenspersonage gourmette, zal dan een prachtige aandacht zijn die ze niet snel zal vergeten.

Laat ook een inscriptie naar keuze graveren, voor een 100% uniek cadeau. Ga naar onze categorie damessieraden of aanpasbare damessieraden om het object van al uw wensen te vinden.

Ontdek onze andere juwelen

Herstal sieraden: kwaliteit en originaliteit ontmoeten elkaar eindelijk

Voor jou moet een mooi juweel origineel zijn, maar vooral van hoge kwaliteit? Daar zijn we het mee eens. 

Daarom zijn al onze sieraden en accessoires ontworpen uit de beste materialen. 

De koraalzilveren ketting voor vrouwen is bijvoorbeeld alleen gemaakt van 925 zilveren en halfedelstenen. Hetzelfde geldt voor absoluut al onze sieraden en accessoires. Of het nu gaat om goud, zilver of parelmoer, al onze materialen zullen u verrassen met hun kwaliteit.

Onze herencollecties

Ben je op zoek naar een man die je dierbaar is met een accessoire voor het dagelijks leven, ook aanpasbaar? De zilverhemdkraag walvis zal hem voor altijd herinneren aan uw aanwezigheid aan zijn zijde. 

En waarom niet een belangrijke datum laten graveren op een van onze zilveren rechthoekige manchetknopen? De intentie is net zo mooi als het accessoire dat je hem gaat aanbieden.

Geeft je vriend de voorkeur aan sieraden, bijvoorbeeld een ketting? We hebben een hele mooie collectie heren kettingen, ook aan te passen. Om zonder matiging aan te bieden, en om dagelijks te dragen voor alle mannen.

Raadpleeg onze herensieraden, evenals onze aanpasbare herensieraden, om uw keuze te maken.

Onze kindercollecties

Net als voor volwassenen wil onze juwelier een breed scala aan stukken aanbieden voor de kleintjes. Van baby's tot kinderen, ontdek sieraden aangepast aan hun activiteiten en hun actieve leven in onze collecties.

Voor een pasgeborene zijn de zilveren baby gourmette en de zilveren ronde gourmette ideale geboortecadeaus.

Als we opgroeien, hebben we graag een herinnering aan onze kindertijd. Dit souvenir kan een deken zijn, een foto die we koesteren of een juweel dat we vaak droegen. Omdat elk kind zijn eigen persoonlijkheid heeft, is het belangrijk om, als je hem een juweel aanbiedt, na te denken over zijn temperament. Zo zullen de kleintjes die nog op de maan zijn zich zeker herkennen in de zilveren vliegtuigketting. Degenen die graag nieuwe schuilplaatsen ontdekken en op avontuur gaan, zullen hun geluk vinden in de zilveren bootarmband die hen zal doen reizen.

Bekijk onze categorie kindersieraden voor meer informatie. 

Bouton de manchette Bruxelles

Bijouterie Herstal, een Belgische knowhow

Het is in haar atelier in Brussel dat Artémi, Belgische ontwerpster, haar verschillende stukken voor u maakt en graveert. Vanuit de hoofdstad passen, verpakken en leveren wij uw sieraden en accessoires bij u thuis in Herstal.

Aarzel niet om onze verschillende collecties in goud, zilver of bezet met uitzonderlijke stenen te raadplegen, aan te bieden of aan te bieden zonder matiging.

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u