Een speciale gelegenheid? Een verlangen naar een origineel cadeau? Wanze Jewelry: art'emi biedt een selectie van sieraden en accessoires voor al uw wensen. 9 of 18 karaat goud, massief 925 zilver of vermeil: bij art'emi vindt u alleen kwaliteitsmaterialen, maar ook een scala aan gevarieerde kleuren om uw geluk te vinden. Bovendien is het maatwerk van onze sieraden gratis, dus pas het aan volgens uw wensen. En omdat we onze creaties met zoveel mogelijk mensen willen delen, bieden we ook internationale leveringen aan.

Aanpasbaar volgens uw wensen  

Ben je op zoek naar een uniek sieraad dat op jou lijkt? De juwelierszaak art'emi biedt een brede selectie aanpasbare sieraden om ze aan te passen aan uw wensen. U kunt alles laten graveren wat u wilt, zoals een voornaam, woord of citaat dat u wilt. Zo zal dit juweel je dag en nacht volgen en de getuige worden van je mooiste momenten. Wil je het aanbieden aan een geliefde? Het is inderdaad een origineel en persoonlijk cadeau-idee. Door een van onze damessieraden, herensieraden of kindersieraden aan te passen, is het geschenk dat u aanbiedt niet langer een eenvoudig object, maar wordt het een kostbaar souvenir. Laat de datum van uw ontmoeting graveren op een zilveren vierkante ketting voor vrouwen of op een zilveren medailleketting voor mannen, een delicate aandacht voor de persoon die het zal ontvangen.

Bijouterie Wanze : art'emi - een ambachtelijke  juwelenwinkel

Artemis Vasilakis maakt elk stuk met de hand en maakt zijn sieraden met passie. Elk detail is doordacht en met onthutsende precisie gedaan. Zo ontstond een collectie elegante en verfijnde sieraden en accessoires. De Belgische ontwerper laat zich inspireren door de natuur en de huidige trends. Ze voegt een persoonlijke, gedurfde en moderne touch toe die doorschijnt in haar creaties. Wacht niet langer om te schitteren en kies een van onze stukken.

Als u vragen heeft over onze diensten, aarzel dan niet om ons te bellen of ons een e-mail te sturen. Wij beantwoorden u graag en maken, wie weet, misschien samen met u een gepersonaliseerd juweel.

Bijouterie Wanze Bijouterie Wanze Bijouterie Wanze Bijouterie Wanze

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas