De ketting van de medailletruienketting van vrouwen
  search
  • De ketting van de medailletruienketting van vrouwen
  • De ketting van de medailletruienketting van vrouwen
  • De ketting van de medailletruienketting van vrouwen

  De ketting van de medailletruienketting van vrouwen

  € 220,00

  Massief zilver 925

  Verguld - vermeil

  Kettinglengte: 80 cm

  Medaille in parelmoer

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen medaille springen ketting: een sierlijke ketting

  Deze vergulde vrouwen medaille springen ketting is een juweel synoniem met elegantie die je niet mag missen. Het bestaat uit een fijnmazige ketting en een schattig medaillon waarop een paar snavelvogels staat. Het past perfect bij nostalgische, delicate en gepassioneerde vrouwen. Het is een ketting die een vintage, maar trendy touch aan je outfits zal geven.

  Wanneer art'emi het geld ontmoet

  De Brusselse juwelierszaak art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier is de ketting van de vrouwenmedaille springkraag gemaakt van vermeil. Dit is zilver 925 met een vergulding van minimaal 3 micron. Het proces wordt elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor het plateren is 18-karaats goud, bestaande uit ten minste 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver is bedekt met goud, twee anallergische metalen! Tot slot is een ander voordeel van vermeil dat het uitzonderlijke kracht heeft.

  Toch staat parelmoer ook in de schijnwerpers met de kettingmedaille. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische "naqqara". In het Engels wordt het genoemd naar de naam die het kreeg van de eerste koningin Elizabeth: parelmoer (parelmoer).

  De medaille van de halsbandspringer met vogels in liefdesvrouw, een concentraat van tederheid

  Het sentimentele en poëtische aspect van deze vrouwen medaille springen ketting zal het een juweel dat genade in je ogen zal vinden. Het inspireert je tot dagdromen, liefde en vrijheid. We herinneren u er ook aan dat u al onze creaties gratis aan u kunt laten bezorgen in heel Europa. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Bezwijk ook voor de onweerstaanbare charme van onze prachtige oorbellen vogels in de liefde.

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541822937018
  EAN-13
  5415767771691

  Misschien vind je dit ook interessant