Vergulde armband vogels vrouw
  search
  • Vergulde armband vogels vrouw

  Vergulde armband vogels vrouw

  € 100,00

  Verguld: 18 karaat

  Roze goud

  Afmeting hanger: 18 mm

  Totale lengte armband: minimaal 15 cm

  maximaal 19,5 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen vergulde vogelarmband: een armband vol romantiek

  Wil je een subtiel geschenk vol liefde vinden zonder in het cliché van hartjes en cupido's te vervallen? De vergulde dames vogel armband is zonder twijfel het alternatief dat bij u past! Deze delicate armband bestaat uit een ketting van fijn gaas verguld in geel of roze goud (zoals je wilt), en twee schattige kleine romantische vogels. Ze staan tegenover elkaar als in een liefdesparade. Zeer gemakkelijk te dragen, zal het vullen met vreugde en verrassen de vrouw aan wie je het cadeau te geven. Het is perfect voor gevoelige, delicate en gepassioneerde vrouwen.

  De gouden en originele creaties vanart'emi

  De art'emi sieraden is gemaakt van kwaliteit en uitzonderlijke materialen, maar ook met liefde en tederheid.

  Het goud gebruikt voor dit juweel is 18 karaat verguld goud. Deze bestaat voor 75% uit puur goud. Om een echt "verguld" juweel te verkrijgen, moet een minimale dikte van 3 micron goud op een gemeenschappelijk metaal worden afgezet.

  Roségoud, aan de andere kant, gebruikt bij de vervaardiging van sieraden is een fijne goudlegering (dus geel goud), met koper. Het is mogelijk om zilver toe te voegen aan deze legering. Het is de combinatie van goud, koper en zilver die het zijn schaduw van roze geven. Daarnaast heeft het een groot aantal kwaliteiten. Allereerst is het getint in de massa, dus de kleur is niet onderhevig aan een coating die kan slijten, afpellen of beschadigen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van koper ervoor dat het juweel beter bestand is tegen krassen. Wat kun je nog meer vragen?

  De vergulde vogelverguldeart'emi, een liefdesconcentraat

  Net als een mooie vergadering, zal de aankoop van deze armband een mooie herinnering blijven. Hij zal u overal begeleiden, ongeacht uw activiteiten en outfits. Het sentimentele en poëtische aspect maakt het een juweel dat dankzij je ogen zal vinden. Tijdens de tijd van een juweel laat de Brusselse juwelierszaak ons met deze armbandvrouw zien wat liefde is door deze armband vergulde goudvogels die verliefd zijn op vrouwen. We herinneren u er ook aan dat u al onze collecties overal ter wereld gratis laten bezorgen. Tot slot is het ook mogelijk om te graveren wat je leuk vindt aan deze charmante creatie, en dit zonder extra kosten. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  Bezwijk ook voor de onweerstaanbare charme van onze prachtige vogeloorbellen in de liefde.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547355396636
  EAN-13
  5463244182744

  Misschien vind je dit ook interessant