Vogel sterven oorbellen
search
  • Vogel sterven oorbellen
  • Vogel sterven oorbellen

Vogels sterven oorbellen

€ 70,00

Roze verguld: 18 karaat

Oorbel lengte: 4,5 cm

De breedte van de oorbel: 14 mm

Gratis verzending - Verzenden binnen 24 uur

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Oorhangers met rossige vogels: een oogverblindend paar

Soberder dan de Creoolse versie, zullen deze rossige vogel-oorhangers discrete en delicate vrouwen bekoren. Ze zijn luchtig en verfijnd en hebben een vogel op zijn tak omgeven door mooie kleine bloemen. Licht en dampig, dit paar oorbellen is elegant, maar vooral gemakkelijk te dragen. Als je het cadeau wilt doen, lijdt het geen twijfel dat deze ietwat bungelende oorbellen een klein effect zullen hebben op voorbereide en gepassioneerde vrouwen.

Vermeil en de originele creaties van art'emi

Gemaakt van uitzonderlijke materialen, art'emi creaties zijn van zeldzame kwaliteit. Het is bijvoorbeeld in vermeil dat deze mooie hangende vogeloorbellen voor dames zijn gemaakt. Dit is 925 zilver dat een gouden laag heeft gekregen met een minimale dikte van 3 micron, het proces wordt elektrolyse genoemd. Het goud dat voor de beplating is gebruikt, is 18 karaats goud, bestaande uit minimaal 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver is bedekt met goud, twee hypoallergene metalen! Als dat geen goed nieuws is. Ten slotte is een ander voordeel van vermeil dat het uitzonderlijk goed bestand is tegen stoten en dergelijke.

De vermeil hangende art'emi van @6C8A3 , een juweel vol tederheid

Dit paar oorbellen verbeeldt de romantische ontmoeting tussen twee vogels. Zo nodigt het uit tot mijmering, fantasie en ontspanning. De vogel symboliseert vrijheid, vrede en geluk. Bloemen symboliseren leven, vreugde en schoonheid. De vrouw die dit juweel draagt, zal schitteren met duizend lichtjes. Ter informatie herinneren we u eraan dat u alle art'emi creaties gratis @4D7C2 ter wereld kunt laten @4D7C2 . Daarnaast is het ook mogelijk om wat je maar wilt op deze charmante creatie te laten graveren, en dat zonder extra kosten. Ten slotte staan we volledig tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, de gelukkige familie zal u graag ontmoeten.

Om de complete set te dragen, combineer je dit paar oorbellen met de super kooi lange ketting of de vogels in liefde armband .

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in