Dropstone ronde oorbellen
search
  • Dropstone ronde oorbellen
  • Dropstone ronde oorbellen

Dropstone ronde oorbellen

€ 280,00

18-karaats rosé vergulde oorbellen

Edelstenen: Toermalijn, Kattenoog, Maansteen

Lengte: 5 cm

Breedte: 3,5 cm

Gewicht: 9.6g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Ronde dropstone oorbellen: een elegant paar

Deze ronde dropstone oorbellen zijn chique, maar vooral gewaagd. De lichte kleuren brengen ons naar een gevoel van eindeloze lente. De elegante set geeft al je outfits een vleugje frisheid. Dit juweel is ideaal om u te vergezellen bij speciale gelegenheden en zal de onverschrokken vrouw die u bent eren.

Art'emi en uitzonderlijke sieraden

Gemaakt van unieke materialen, art'emi sieraden zijn van zeldzame kwaliteit, zo werd bijvoorbeeld vermeil gebruikt voor het zetten van deze mooie ronde dropstone oorbellen voor dames. Het is massief zilver dat een gouden laag heeft gekregen met een minimale dikte van 3 micron. Het goud dat voor de beplating wordt gebruikt, is 18 karaats goud, dat voor ten minste 75% uit puur goud bestaat. Bovendien is vermeil een materiaal dat geen allergie geeft aangezien het zilver is bedekt met goud, twee hypoallergene metalen! Ten slotte is een ander voordeel van vermeil dat het een uitzonderlijke weerstand heeft.

De kleine halfedelstenen die de krullen bedekken zijn kattenoog-toermalijnen, die afkomstig zijn van het Singalees woord "turmali", wat "gemengd" betekent. Toermalijn is er in vele kleuren en combinaties die geen enkele andere edelsteensoort kan. Het is een prachtige en fascinerende steen! Het beschermt tegen schadelijke energieën. Ze is als een kameleon.

Ten slotte vinden we ook email in deze originele creatie. Het maakt het mogelijk om aan dit juweel een solide en onveranderlijke kleur toe te voegen in een vorm of op plaatsen die bepaalde edelstenen niet konden vullen. Dit maakt het ook mogelijk om het ontwerp van het juweel niet te overbelasten.

Een paar ronde oorbellen met druppelsteen, een juweel met karakter

Dit paar oorbellen is perfect voor vastberaden, avontuurlijke en vastberaden vrouwen. De assemblage van halfedelstenen maakt het uniek en intrigerend. Daarnaast herinneren we je eraan dat je alle sieraden gratis bij iedereen kunt laten bezorgen. Ten slotte staan we volledig tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.
Als je al de gelegenheid hebt gehad om onze 18k roségouden Drop Stone-collectie te ontdekken en ervan hebt genoten, dan presenteren we zonder verder uitstel de Elegance-set . Deze is geïnspireerd op de Drop Stone-collectie. Ze mixt halfedelstenen , geometrische vormen en roze kleuren. Iets om sommigen te plezieren.
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in