Ronde elegantie ketting
  search
  • Ronde elegantie ketting
  • Ronde elegantie ketting

  Vrouwen dropstone ronde ketting

  € 210,00

  18-karaats rosé vergulde ketting

  Roze email

  Edelstenen: Toermalijn, Kattenoog, Maansteen

  Kettinglengte: min - 38,5 cm / max - 43,5 cm

  Lengte hanger: 5 cm

  Afmeting hanger: 3,5 cm

  Gewicht: 13.3g

  Gratis verzending - Verzenden binnen 24 uur

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen dropstone ronde ketting: een concentraat van elegantie

  Om haar Drop Stone collectie compleet te maken, heeft de ontwerper Artémi Vasilakis speciaal ontworpen voor de terugkeer van de lente de elegantie versiering. De ronde ketting van de vrouwen dropstone bestaat uit een 18-karaats vergulde ketting en een ronde hanger afgezet met verschillende halfedelstenen zoals toermalijn, kattenoog of maansteen. Artemi speelt graag met geometrische vormen en het resultaat is verbluffend. Een mix van vormen en halfedelstenen gevuld met kleuren.

  De uitzonderlijke materialen van de creaties van art'emi

  Gemaakt van uitzonderlijke materialen, zijn de creaties art'emi van een zeldzame kwaliteit.

  Het is bijvoorbeeld in vermeil dat het frame van deze prachtige ronde ketting dropstone vrouw is gemaakt. Dit is massief zilver dat een vergulding heeft gekregen met een minimale dikte van 3 micron. Het proces wordt elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor het plateren is 18-karaats goud, bestaande uit ten minste 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver is bedekt met goud, twee anallergische metalen! Tot slot is een ander voordeel van vermeil dat het een uitzonderlijke weerstand heeft.

  De kleine halfedelstenen die de hanger bedekken zijn kat-oog toermalijnen. Toermalijn is verkrijgbaar in meer kleuren en combinaties dan elke andere variëteit aan edelsteen. Het is een prachtige en fascinerende steen! Het beschermt tegen schadelijke energieën.

  Tot slot vinden we ook email in deze originele creatie. Het maakt het mogelijk om aan dit juweel een effen en onvermoede kleur toe te voegen in een vorm of plaatsen die sommige edelstenen niet konden vullen. Dit maakt het ook mogelijk om de tekening van het juweel niet te overbelasten.

  De ronde dropstone ketting, een juweel van karakter

  Dit juweel is het ideaal om u te vergezellen bij speciale gelegenheden. Daarnaast herinneren wij u eraan dat u al onze sieraden gratis bij u kunt laten bezorgen in heel Europa. Tot slot staan wij ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze ketting leuk vond, kijk dan eens naar de ovale versie!

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541683859962
  EAN-13
  5460538950409

  Misschien vind je dit ook interessant