Drop Stone oorbellen
  search
  • Drop Stone oorbellen
  • Drop Stone oorbellen

  Drop Stone oorbellen

  € 280,00

  18-karaats rosé vergulde oorbellen

  Roze email

  Edelstenen: Toermalijn, Kattenoog

  Lengte: 5,5 cm

  Breedte: 3 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Drop stenen oorbellen: een vet paar

  Deze drop stone oorbellen zijn chique, maar vooral vet. Ze zullen je entourage niet onverschillig laten, die je niet zullen complimenteren met dit sublieme juweel. Deze prachtige 18-karaats vergulde oorbellen zijn bedekt met halfedelroze stenen zoals tourmaline of kattenoog. Dit juweel zal ideaal zijn om u te vergezellen bij speciale gelegenheden en zal de onverschrokken vrouw die je bent eer.

  Art'emi en uitzonderlijke creaties

  Het is in vermeil dat werd gerealiseerd het frame van deze prachtige drop stone oorbellen voor vrouwen. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor nieuwsgierige kleintjes wordt het proces elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver bedekt is met goud, twee anallerge metalen! Als dat geen teken is. Tot slot, een ander voordeel van vermeil is dat het zeer resistent is.

  De kleine halfedelstenen die de lussen bedekken zijn tourmalines, van het Cingalische woord "turmali", wat 'gemengd' betekent. Tourmaline komt in meer kleuren en kleurencombinaties dan elke andere edelsteen variëteit. Het is een prachtige en fascinerende steen! Het beschermt tegen schadelijke energieën.

  Tot slot is er ook email in deze originele creatie. Het voegt een stevige, onveranderlijke kleur toe aan dit juweel in een vorm of plaats die sommige edelstenen niet konden vullen. Dit maakt het ook mogelijk om het ontwerp van het juweel niet te overbelasten. Hij is onze persoonlijke kleine redder.

  drop stone oorbellen vanart'emi, een assertief juweel

  Dit paar oorbellen zal perfect zijn voor vastberaden, avontuurlijke en vastberaden vrouwen. De assemblage van semi-edelstenen maakt het uniek en intrigerend (een beetje zoals jij wat. Bovendien herinneren naakten u eraan dat u al onze creaties overal ter wereld laten leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om te graveren wat je leuk vindt aan deze charmante creatie, en dit zonder extra kosten. Tot slot, de gelukkige familly art'emi blijft tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  Dit paar brutale oorbellen is te evenaren met de drop stones ketting.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544394179732
  EAN-13
  5418912179250

  Misschien vind je dit ook interessant