Koraalspringer
  search
  • Koraalspringer
  • Koraalspringer
  • Koraalspringer

  Het koraalsprongketting van vrouwen

  € 180,00

  Massief zilver 925

  Rood Koraal

  Diameter van kralen: 4mm

  Lengte: 1m

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen koraal sautoir ketting: een bewerkt juweel

  Als dit de perfectie is die u zoekt, dan vindt u het met deze koraal springende kraag voor vrouwen. Assertiever dan zijn tegenhanger de koraal zilveren ketting, dit juweel is elegant en origineel. Hij is de vriend van discrete vrouwen die zich willen laten gelden door hun singulariteit. Inderdaad, deze sautoir wisselt fijne zilveren mazen en kleine koraalparels af, waardoor het al zijn cachet krijgt. Gemakkelijk te dragen, het zal sublimeren uw stijl van jurk, of het nu chique of casual. Op het strand, op kantoor of 's avonds begeleidt hij u bij al uw activiteiten!

  Sieraden art'emi : een verhaal van kwaliteit

  De art'emi sieraden maakt gebruik van authentieke knowhow en hoogwaardige materialen. De coral sautoir ketting voor dames is gemaakt van zilver 925 en koraal.

  Om te beginnen bevat 925 zilver (algemeen bekend als massief zilver of sterling zilver) ten minste 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is een materiaal waarvan bekend is dat het zeer flexibel is. Deze combinatie van zilver en koper geeft de nodige sterkte voor de vervaardiging van deze ketting. In feite dragen alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als een teken van kwaliteit.

  Dan het koraal. Dit is het materiaal dat wordt afgescheiden door poliepen. Het vormt grote banken en zeeatollen. Het is een minerale substantie. De variëteiten die in sieraden worden gebruikt, komen van het Noble Coral.

  De vrouwen koraal sautoir ketting, een verfijnd juweel

  Ten eerste verbindt deze prachtige ketting perfect elegantie en originaliteit. Inderdaad, de koraalkleur zal je toon en schittering brengen. Schitterend op de gebruinde huid, het is de trui van de zomer! Daarnaast kunt u al onze sieraden gratis bij u laten bezorgen, waar ook ter wereld. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Deze koraal springende kraag voor vrouwen past perfect bij de koraalarmband. Aarzel niet om onze hele koraalzilvercollectie te bekijken.

  6 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548152309256
  EAN-13
  5450025919293

  Misschien vind je dit ook interessant