Koraalspringer
search
  • Koraalspringer
  • Koraalspringer
  • Koraalspringer

Het koraalsprongketting van vrouwen

€ 180,00

Massief zilver 925

Rood Koraal

Diameter van kralen: 4mm

Lengte: 1m

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen koraal sautoir ketting: een bewerkt juweel

Als dit de perfectie is die u zoekt, dan vindt u het met deze koraal springende kraag voor vrouwen. Assertiever dan zijn tegenhanger de koraal zilveren ketting, dit juweel is elegant en origineel. Hij is de vriend van discrete vrouwen die zich willen laten gelden door hun singulariteit. Inderdaad, deze sautoir wisselt fijne zilveren mazen en kleine koraalparels af, waardoor het al zijn cachet krijgt. Gemakkelijk te dragen, het zal sublimeren uw stijl van jurk, of het nu chique of casual. Op het strand, op kantoor of 's avonds begeleidt hij u bij al uw activiteiten!

Sieraden art'emi : een verhaal van kwaliteit

De art'emi sieraden maakt gebruik van authentieke knowhow en hoogwaardige materialen. De coral sautoir ketting voor dames is gemaakt van zilver 925 en koraal.

Om te beginnen bevat 925 zilver (algemeen bekend als massief zilver of sterling zilver) ten minste 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is een materiaal waarvan bekend is dat het zeer flexibel is. Deze combinatie van zilver en koper geeft de nodige sterkte voor de vervaardiging van deze ketting. In feite dragen alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als een teken van kwaliteit.

Dan het koraal. Dit is het materiaal dat wordt afgescheiden door poliepen. Het vormt grote banken en zeeatollen. Het is een minerale substantie. De variëteiten die in sieraden worden gebruikt, komen van het Noble Coral.

De vrouwen koraal sautoir ketting, een verfijnd juweel

Ten eerste verbindt deze prachtige ketting perfect elegantie en originaliteit. Inderdaad, de koraalkleur zal je toon en schittering brengen. Schitterend op de gebruinde huid, het is de trui van de zomer! Daarnaast kunt u al onze sieraden gratis bij u laten bezorgen, waar ook ter wereld. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Deze koraal springende kraag voor vrouwen past perfect bij de koraalarmband. Aarzel niet om onze hele koraalzilvercollectie te bekijken.

6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in