Koraalzilveroorbellen
search
  • Koraalzilveroorbellen
  • Koraalzilveroorbellen

Koraal lange oorbellen

€ 86,00

Massief zilver 925

Rood koraal

Diameter van kralen: 4mm

Lengte oorbel: 8 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Hoeveelheid

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Lange koraaloorbellen: een verfijnd paar

Verfijnd is het beste woord om deze lange oorbellen van koraal en zilver te omschrijven. Dit paar is elegant en bewerkt. Perfect om uw avondjurk aan te kleden, uw hoofd te accentueren en uw kapsel te benadrukken. Het is ook geschikt voor meer casual outfits voor zonnige dagen. Inderdaad, deze lussen wisselen fijn massief zilveren gaas af en delicate koraalparels, wat het al hun charme geeft. Ze zullen je ongetwijfeld verrassen

De kwaliteit van art'emi's juwelen

art'emi is het resultaat van authentieke maar bovenal unieke knowhow. Ze zijn gemaakt in de puurste traditie. De dames oorbellen in koraalzilver van art'emi zijn gemaakt van 925 zilver en koraal.

Om te beginnen bevat 925 zilver (ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd) minimaal 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is deze legering van de twee materialen die deze oorbellen een ongelooflijke stevigheid geven. Alle zilveren sieraden van Art'emi dragen het in de juwelierswereld erkende keurmerk "925".

Om verder te gaan, het koraal. Dit is het materiaal dat wordt afgescheiden door poliepen. Het vormt grote banken en zee-atollen. Het is een minerale stof. De soorten die in sieraden worden gebruikt, zijn afkomstig van edel koraal.

Art'emi dames oordbellen van koraal zilver, een uitstekend paar

Ten eerste is het de perfecte combinatie van verfijning en originaliteit. Bovendien zal de koraalpunt je een goede uitstraling geven en je zomerherinneringen doen herleven. Bovendien kunt u alle creaties van Art'emi overal ter wereld gratis laten leveren.. Tot slot, als u nog vragen heeft, aarzel dan niet, we zijn hier om u te beantwoorden! De #happyfamilyartemi helpt je graag verder.
Deze lange oorbellen van koraal en zilver voor dames passen heel goed bij de lange corai ketting. of met de koraalketting . Neem gerust een kijkje in onze gehele collectie koraalzilver. Ze dompelt je onder in een magisch universum waar kleuren, texturen en edele materialen.
7 Produceren

Specifieke referenties

UPC
543280726722
EAN-13
5458114164234

Misschien vind je dit ook interessant