Koraalzilveroorbellen
  search
  • Koraalzilveroorbellen
  • Koraalzilveroorbellen

  Koraal lange oorbellen

  € 86,00

  Massief zilver 925

  Rood koraal

  Diameter van kralen: 4mm

  Lengte oorbel: 8 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Lange koraaloorbellen: een verfijnd paar

  Verfijnd is het beste woord om deze lange oorbellen van koraal en zilver te omschrijven. Dit paar is elegant en bewerkt. Perfect om uw avondjurk aan te kleden, uw hoofd te accentueren en uw kapsel te benadrukken. Het is ook geschikt voor meer casual outfits voor zonnige dagen. Inderdaad, deze lussen wisselen fijn massief zilveren gaas af en delicate koraalparels, wat het al hun charme geeft. Ze zullen je ongetwijfeld verrassen

  De kwaliteit van art'emi's juwelen

  art'emi is het resultaat van authentieke maar bovenal unieke knowhow. Ze zijn gemaakt in de puurste traditie. De dames oorbellen in koraalzilver van art'emi zijn gemaakt van 925 zilver en koraal.

  Om te beginnen bevat 925 zilver (ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd) minimaal 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is deze legering van de twee materialen die deze oorbellen een ongelooflijke stevigheid geven. Alle zilveren sieraden van Art'emi dragen het in de juwelierswereld erkende keurmerk "925".

  Om verder te gaan, het koraal. Dit is het materiaal dat wordt afgescheiden door poliepen. Het vormt grote banken en zee-atollen. Het is een minerale stof. De soorten die in sieraden worden gebruikt, zijn afkomstig van edel koraal.

  Art'emi dames oordbellen van koraal zilver, een uitstekend paar

  Ten eerste is het de perfecte combinatie van verfijning en originaliteit. Bovendien zal de koraalpunt je een goede uitstraling geven en je zomerherinneringen doen herleven. Bovendien kunt u alle creaties van Art'emi overal ter wereld gratis laten leveren.. Tot slot, als u nog vragen heeft, aarzel dan niet, we zijn hier om u te beantwoorden! De #happyfamilyartemi helpt je graag verder.
  Deze lange oorbellen van koraal en zilver voor dames passen heel goed bij de lange corai ketting. of met de koraalketting . Neem gerust een kijkje in onze gehele collectie koraalzilver. Ze dompelt je onder in een magisch universum waar kleuren, texturen en edele materialen.
  7 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543280726722
  EAN-13
  5458114164234

  Misschien vind je dit ook interessant