De koraalzilverketting van vrouwen
search
  • De koraalzilverketting van vrouwen
  • De koraalzilverketting van vrouwen

De koraalzilverketting van vrouwen

€ 125,00

Massief zilver 925

Rood Koraal

Diameter van kralen: 4mm

Lengte: 46 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Koraal zilveren ketting voor dames: een schitterende ketting!

Bent u op zoek naar een elegant ornament, maar met persoonlijkheid? De zilveren koraal ketting vrouw is de vriend van discrete vrouwen die proberen om zich te laten gelden door hun singulariteit. Inderdaad, deze ketting wisselt fijn zilvergaas en kleine koraalkralen af, wat het zijn kleine charme geeft. Gemakkelijk te dragen, het zal sublimeren uw stijl van jurk, of het nu chique of casual. Op het strand, op kantoor of 's avonds begeleidt hij u in al uw dwaasheden!

Sieraden art'emi : een verhaal van kwaliteit

de sieraden vanArt'emi maakt gebruik van authentieke knowhow en hoogwaardige materialen. De koraal zilveren ketting voor dames is gemaakt van 925 zilver en koraal.

Om te beginnen bevat 925 zilver (ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd) 92,5% zilver aangevuld met 7,5% koper. Het is een materiaal waarvan bekend is dat het zeer kneedbaar is. Deze combinatie van zilver en koper geeft de robuustheid die nodig is voor de vervaardiging van dit juweel. In feite, al onze zilveren sieraden sport het kenmerk "925" als een teken van kwaliteit.

Dan het koraal. Dit is het materiaal dat wordt afgescheiden door poliepen. Het vormt grote banken en zeeatollen. Het is een minerale substantie. De variëteiten die in sieraden worden gebruikt, komen van het Noble Coral.

De kwaliteiten van de koraal zilveren ketting voor vrouwen

Ten eerste verbindt deze sublieme ketting perfect verfijning en originaliteit. Inderdaad, de koraalkleur zal je toon en schittering brengen. Schitterend op gebruinde huid, het is de ketting van de zomer! Daarnaast kunt u alle creaties gratis aan u laten bezorgen Art'emi , waar u ook bent. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Deze zilveren koraal vrouwen ketting past perfect bij de koraal armband. Aarzel niet om onze hele koraalzilvercollectie te bekijken.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in