Gourmette ronde aangepaste zilveren baby
search
  • Gourmette ronde aangepaste zilveren baby
  • Gourmette ronde aangepaste zilveren baby
  • Gourmette ronde zilveren gepersonaliseerde baby
  • Gourmette ronde aangepaste zilveren baby
  • Gourmette ronde aangepaste zilveren baby

Gourmette ronde aangepaste zilveren baby

€ 60,00

Gourmette met ovaal bord

Massief zilver 925

Lengte: 12 tot 17 cm

Aantal tekens: maximaal 15 aan elke kant

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Gourmette ronde gepersonaliseerde zilveren baby - merk zijn geboorte

Vanaf zijn eerste kreet hield je van hem. Uw baby is een geschenk dat u zult koesteren met zoetheid en liefde gedurende haar hele bestaan. Bied hem ook een cadeau aan, dat de eerste dag van zijn leven zal markeren. Gourmette slimme zilver baby ronde - bekijk de selectie van art'emi armbanden.

Waarom geef je hem een armband?

Net als het oneindige symbool van je liefde, eindigt de ronde gevormd door een armband nooit. Dit discrete en voorname juweel is perfect voor het versieren van de pols van een pasgeborene. Zonder hem te hinderen, zal hij zijn arm aankleden met een delicate glans. Als u wilt, u ook haar naam en / of geboortedatum gegraveerd op deze mooie fijnproever.

In goud of zilver, een geboorte juweel weerspiegelt alle tederheid en genegenheid die je hebt voor de nieuwkomer. Zelfs jaren later, wanneer hij het niet meer kan dragen, zal uw kind zijn eerste dagen bijhouden, dankzij deze babyarmband. Houd het kostbaar, want het symbool van je liefde mag nooit verloren gaan.

Gourmette ronde aangepaste zilveren baby - De art'emi selectie

Bovenal selecteren we zorgvuldig elk van de materialen die worden gebruikt om onze sieraden te maken. Ring, armband, ketting of accessoires, alle art'emi producten zijn van uitstekende kwaliteit. In onze zilveren sieraden assortimenten, zijn allemaal geponst door een "925". Onze keuze aan kinderarmbanden is uiteraard geen uitzondering. Onze sieraden zijn perfect voor een gevoelige huid, zoals die van een baby. Goud of zilver, zullen ze u betoveren zo veel voor hun finesse als voor hun uitstekende kwaliteit.

Onder ons assortiment babyarmbanden vindt u met zekerheid het juweel dat aan uw verwachtingen voldoet. Van zeer sobere kettingen tot meer uitgebreide banketbakkerijen, tot kleine fijnproevers om te graveren, art'emi presenteert u een uitzonderlijke verscheidenheid aan sieraden. Kies de perfecte armband sieraden voor uw baby nu met art'emi. Ontdek bijvoorbeeld de gastronomische baby zilver of onze gastronomische karakter jongen.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5471435884339
upc
546793531586

Je bent misschien ook geïnteresseerd in