De zilveren knoopketting van vrouwen
search
  • De zilveren knoopketting van vrouwen
  • De zilveren knoopketting van vrouwen
  • De zilveren knoopketting van vrouwen

De zilveren knoopketting van vrouwen

€ 70,00

Massief zilver 925

Kettinglengte: 45 cm

Knoopvormige hanger: 3 cm lengte

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

Minimale afname van het product is 5.

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen zilveren knoop ketting: een delicaat juweel

Wees een genegenheid voor deze prachtige zilveren vrouwen boog ketting! Fijn en delicaat, deze ketting zal u de hele dag vergezellen. Het is een vlaggenschip stuk van de nieuwe collectie. De kleine knoop, die discreet blijft, zal u echter het kleine vleugje elegantie brengen dat uw outfit nodig heeft. Zeer gemakkelijk te dragen en verre van een puzzel, kiezen voor deze weelderige ketting, die je nek zal sublimeren.

Art'emi en zijn passie voor zilver

De Brusselse ontwerper Artémi biedt unieke sieraden, gemaakt van uitzonderlijke materialen. Zo is de vrouwen zilveren knoop ketting is gemaakt van massief zilver (ook bekend als 925 zilver of sterling zilver). Het is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Bovendien staat puur zilver bekend om zijn kneedbaarheid. Het is de combinatie van zilver en koper die het mogelijk maakt de kraag zo robuust en resistent te zijn. De "925" punch is aanwezig op alle creaties art'emi in zilver, als garantie voor kwaliteit.

De kwaliteiten van de zilveren knoopkettingvrouw

Om te beginnen zal de finesse van deze ketting ongetwijfeld vinden dankzij uw ogen. Voortzetting van de "zomer aan zee" collectie, zal deze massief zilveren strop uw dagelijkse bondgenoot. Daarnaast herinneren we u er ook aan dat u al onze sieraden wereldwijd gratis laten bezorgen. We bieden ook een service voor het graveren en personaliseren van uw sieraden, die ook volledig gratis is. Tot slot blijven wij uiteraard luisteren om u te adviseren en al uw vragen over het koop- en productieproces te beantwoorden.

Ook in het thema vakantie, de knoop collectie en het luieren, art'emi biedt u de vrouwen zilveren knoop armband.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in